“Φάκελος” Ολυμπιακός Βόλου και σωτηρία: Bαθμολογία, πρόγραμμα και “ισοβαθμίες”

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε στα Γρεβενά από τον Πρωτέα, το απόγευμα της Κυριακής, αλλά ακόμα κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας, με 24 βαθμούς, όσους έχει και ο Σ.Κ. Ιωαννίνων. Οι Τιτάνες Παλαμά έχουν 25 και η Αναγέννηση Καρδίτσας 26 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει δύο ομάδες από κάτω του, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως, σε σχέση με τους τρεις συνδιεκδικητές της παραμονής, η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα υστερεί μόνο με τον Σ.Κ. Ιωαννίνων, σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ υπερτερεί έναντι των Τιτάνων και της ΑΣΑ.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι βατό. Την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται κόντρα στον Έσπερο Λαμίας, που δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, στο ΕΑΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίζεται με τις επίσης αδιάφορες ομάδες των Αιόλου (εκτός), Ικάρων (εντός) και ΑΓΣ Ιωαννίνων (εκτός). Την τελευταία αγωνιστική, υποδέχεται στο ΕΑΚ την ήδη υποβιβασμένη Μελίκη.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, υπολογίζεται πως με τρία “ροζ φύλλα”, στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, οι ερυθρόλευκοι θα εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους, ό,τι και να συμβεί στις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις