Τον Γ.Σ. Βόλου υποδέχεται ο Γ.Σ. Αλμυρού

Μαγνησιώτικη αναμέτρηση σήμερα στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού. Ο τοπικός Γυμναστικός φιλοξενεί τον Γ.Σ. Βόλου σε μια αναμέτρηση αρκετά ενδιαφέρουσα. Από τη μια μεριά η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη παρουσίασαν κακό πρόσωπο χάνοντας από τον Αετό Διλόφου και θέλουν να επιστρέψουν…

…στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Πλην του τραυματία Γιώργου Κουρκούμπα ο Αλμυριώτης τεχνικός βασίζεται στην εξής σύνθεση: Βασίλης Θέος, Αντώνης Μητρουλάς, Απόστολος Θεοδώρου, Βασίλης Μπάρδας, Κώστας Συνάζος, Παναγιώτης Μαμούρας, Γιώργος Καραψιάς, Νίκος Λωρίτης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Χρήστος Γιάγκος, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Χρήστος Μακρής, Λουκάς Ποζιόπουλος, Παναγιώτης Μαμούρας, Παναγιώτης Παπούλιας.
Από την άλλη πλευρά οι «μαυραετοί» έχασαν στο ντέρμπι από τη Νίκη και «γκρεμίστηκαν» από το «ρετιρέ». Για να ξαναπιάσουν τους «κυανόλευκους» στην κορυφή οφείλουν να κερδίσουν σήμερα και να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό.
Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Θανάσης Παυλόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις