“Στενεύουν” επικίνδυνα τα βαθμολογικά περιθώρια για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε στην έδρα του από τη Νίκη, το περασμένο Σάββατο (2/4), μένοντας, για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, μακριά από τα “τρίποντα”, γεγονός που τον οδήγησε εκ νέου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στην οποία συγκατοικεί με τα Τρίκαλα.

Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στους 21 βαθμούς, πέντε πόντους μακριά από τις θέσεις που “δίνουν” τη σωτηρία και τον 13ο Πιερικό, που “κόλλησε”, επίσης, στους 26, ύστερα από την ήττα του στου Ρέντη, το Σάββατο, από τον Ολυμπιακό Β’, στο μοναδικό ευχάριστο νέο του Σαββατοκύριακου για αυτούς.

Τα περιθώρια για την ομάδα του Τίμου Καβακά “στενεύουν” επικίνδυνα βαθμολογικά, με έξι αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως την προσεχή αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το ρεπό του. Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, τους ΠΑΟΚ Β’ (εκτός), Τρίκαλα (εντός), ΑΕΛ (εκτός), Απόλλωνα Λάρισας (εντός) και Ολυμπιακό Β’ (εκτός). Παράλληλα, υπάρχει μία αναμέτρηση που οι ερυθρόλευκοι “χρωστούν” να δώσουν, απέναντι στον Πιερικό, στην Κατερίνη, η οποία είχε αναβληθεί, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, στους “ασπρόμαυρους”, αλλά δεν έχει ακόμα οριστεί ο επαναπρογραμματισμός της. Ως εκ τούτου, η βολιώτικη ομάδα έχει ακόμα να διεκδικήσει 18 βαθμούς στο γήπεδο, προκειμένου να καταφέρει να βάλει από κάτω του τέσσερις ομάδες, μέχρι το τέλος της “κούρσας” του πρωταθλήματος, στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή του, δεδομένα, είναι δύσκολη, αλλά όχι και ακατόρθωτη, με άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων να πιστεύουν στην “ανατροπή”, όσο ακόμα υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις