Νίκη για Σαρακηνό, 1-0 τη Σκιάθο

Ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Σαρακηνός επικράτησε της πάντα δυσκολοκατάβλητης Σκιάθου με 1-0 κι έτσι κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο που τον διατηρεί στην κορυφή του α’ ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ.

Για τους φιλοξενούμενους που δεν βρεθήκαν σε καλή ημέρα, ολοκληρώθηκε ένα αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών, όπου μετρούσαν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες!
Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κι από την αρχή το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό.
Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους (9′), όταν μετά από γέμισα από το χώρο του κέντρου ο Σκέμπι βρέθηκε αριστερά, στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι έκανε διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ.
Στο 17′ φάουλ από αριστερά για τον Σαρακηνό με τον Καρακώστα, έφερε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο ύψος του πέναλτι, ωστόσο κεφαλιά του Μαλεζάκου έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Σκιάθου.
Στο 25′ έγινε το 1-0, που τελικά έκρινε το νικητή της αναμέτρησης. Σε μια φάση διαρκείας από δεξιά, ο Ρουκάς έκανε την πάσα μέσα στην περιοχή, όπου ο Σοάρες με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νικολαΐδη.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, πάλι οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον ο Ρούση που έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την αριστερή κάθετη δοκό.
Στο β΄ ημίχρονο (56′) πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους «ροσονέρι» να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να εξασφαλίσουν τη νίκη. Εκτέλεση φάουλ από αριστερά με σουτ κεραυνό του Ντουκώλη, η μπάλα βρίσκει εσωτερικά και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια χτυπά στο έδαφος, με τους διαιτητές να δείχνουν συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 61΄ο Μαλεζάκος δέχτηκε πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής, κινήθηκε προς τ’ αριστερά, ωστόσο η μπάλα κόλλησε στην λάσπη κι ο παίκτης του Σαρακηνού έχασε τον βηματισμό του, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους του να τον κόψουν.
Στο 73′ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε αμαρκάριστος, εντός της μεγάλης περιοχής και δεξιά, ωστόσο αντί να πλασάρει ψύχραιμα προτίμησε να κάνει δυνατό σουτ σημαδεύοντας το παραθυράκι της εστίας του Νικολαϊδη, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.
Στο 85′ μοναδική διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να σφραγίσουν τη νίκη, ωστόσο ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Νικολαϊδης αρχικά απέκρουσε σε κεφαλιά του Καρακώστα που έστειλε την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία του τέρματος, ενώ στη συνέχεια και πάλι ο Καρακώστας έκανε σουτ, όμως η μπάλα κινήθηκε παράλληλα με την εστία.
Οι φιλοξενούμενοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο που γενικά είχε πολλές διακοπές που χαλούσαν τον ρυθμό, δεν έκαναν την μεγάλη ευκαιρία. Προσπάθησαν αρχικά με αντεπιθέσεις και στη συνέχεια με γεμίσματα να πετύχουν ένα τέρμα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μοιραία γνώρισαν την ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας, Ράπτης, Ντουκώλη, Τσεκούρας (72′ Φουρκιώτης), Καρακώστας, Σοάρες (76′ Στεργιόπουλος), Τανάγιας, Μαλεσάγκος (85′ Παπάζογλου).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης (63′ Δ. Γιαουράκης), Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου (78′ Γαζέτη), Γραβάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Φερετζέλης (68′ Ν. Μιαρίτης), Μανωλιός, Σαρρής, Τάσσου.

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και βιντεο από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις