Το σήκωσε ο Μαγνησιακός, 1-0 τον Νηλέα (pics)

Πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣΘ ανακηρύχθηκε ο Μαγνησιακός, μετά τη νίκη του με 0-1 μέσα στα Λεχώνια επί του τοπικού Νηλέα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να χάνουν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Γκογκινούδη και Ασλάνογλου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, έχοντας τη δική τους ευκαιρία στο 40′ με τον Γ. Κέκια, από καλή θέση,να σουτάρει αδύναμα.

Στο β’ ημίχρονο ο Μαγνησιακός έπαιξε πιο ψυχωμένα και κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στο 57′ με κεφαλιά του προωθημένου Χρυσάνθη.

Στη συνέχεια ο Νηλέας προσπάθησε να γίνει απειλητικός, χωρίς όμως να κινδυνεύσει ιδιαίτερα η εστία του Γρηγοριάδη. Προς το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Γκλαβίνης πλάσαρε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της κατηγορίας από την Δ. Κολυνδρίνη, ενώ παρόντες ήταν οι κ.κ. Μ. Καλόγηρος (πρόεδρος της ΕΠΣΘ) και ο συνεργάτης του κ. Α. Δαλούκας.

Διαιτητές: Θεοχάρης, Σακκάς Δ., Καλορογιάννης.

Μαγνησιακός: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Καΐλας (90′ Γκέρτσο), Χρυσάνθης, Τσαπέρος, Καρακώστας (57′ Βασιλείου), Χριστίδης, Νούσιας (87” Κέκιας Δ.) Ροδίτης (90′ Τσιαντής), Γκλαβίνης, Κέκιας Γ. (57′ Ίμπρα).

Ε.Λ. Νηλέας: Ιζάνι, Σταμπούλογλου, Πάγια, Τσουμάνης, Μούτος (75’ Κουβαράς), Αράμπογλου, Γκογκινούδης, Μακρής, Ασλάνογλου (46’ Λιάκος), Τσαφούτας, Παλάτζας (60’ Κατσίμπαλης, 85’ λ.τρ. Μπικοράρος)

Ο Μαγνησιακός ευχαρίστησε τον Νηλέα για τη φιλοξενία:

“Ο “Α.Σ.Β. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Νηλέα για την εξαιρετική φιλοξενία και τους συγχαίρει για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ.

Γιατί, όλοι μαζί μπορούμε να πάμε ψηλότερα το ποδόσφαιρο”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις