Έτσι προέκυψε η “τράμπα” των διαιτητών σε Καβάλα και Κατερίνη

Αλλαγή στις “σφυρίχτρες” των σημερινών, εξ αναβολής, αγώνων της SL2, είχαμε λίγη ώρα μετά τον αρχικό ορισμό των διαιτητών. Η κ. Τσιοφλίκη είχε αρχικά οριστεί στον αγώνα Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου και ο κ. Βουρνέλης στο Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Γιατί έγινε η “τράμπα”

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους ορισμούς δημοσιεύτηκε ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας που διαμαρτύρονταν για τον ορισμό του κ. Βουρνέλη στο ματς της Καβάλας καθώς ο ίδιος είχε διευθύνει και το ματς των δύο ομάδων στην Καρδίτσα, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τα σφυρίγματά του.

Ο Πιερικός μπορεί να μην έκδωσε ανακοίνωση για την κ. Τσιοφλίκη όμως στο τελευταίο ματς που είχε σφυρίξει την ομάδα της Κατερίνης (Πιερικός – Αλμωπός) είχε απαιτήσει τη διαγραφή της Λαρισαίας ρέφερι από τους πίνακες καθώς είχε ακυρώσει ένα πεντακάθαρο γκολ στις καθυστερήσεις, που στέρησαν από τους γηπεδούχους, δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον ορισμό του κ. Βουρνέλη:

“Τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Στους ορισμούς διαιτητών για την αυριανή αναμέτρηση στην Καβάλα διαπιστώσαμε πως ορίσθηκε εκ νέου ο κύριος Βουρνέλης, ο οποίος είχε κληθεί να διευθύνει και την μεταξύ μας αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.
Για όσους δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται ο κ.Βουρνέλης είχε «κλείσει» τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, ενώ η διαιτησία του ήταν προκλητική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γεγονός που μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Σε εκείνη λοιπόν την ανακοίνωση ζητήσαμε από τους αρμοδίους να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μας αλλά και στον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών μας, κάτι το οποίο δε δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.
Κύριοι έστω και την ύστατη στιγμή κρατήστε τα προσχήματα και αλλάξτε τον ορισμό της αυριανής αναμέτρησης. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια. Περιμένουμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Φυσικά η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ήδη καταθέσει έγγραφο στη ΚΕΔ, ζητώντας να αντικατασταθεί ο κ.Βουρνέλης.
Σεβαστείτε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το βλέπουμε να εξελίσσεται”.

 

Η ανακοίνωση του Πιερικού για την Τσιοφλίκη μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας (28/02/22):

«Αξιότιμοι κύριοι». Εσείς που κρατάτε το ποδόσφαιρο στα χέρια σας, εσείς που καθορίζετε την τύχη του και διαμορφώνετε την εικόνα του στην Ελλάδα. Σήμερα πρέπει να αισθάνεστε πολύ άβολα μετά την χθεσινή παρουσία των «οργάνων» σας ως διαιτητές στο φιλόξενο στάδιο της Κατερίνης. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, είναι άδικο για εμάς που παλεύουμε καθημερινά ώστε να παραμένουμε σαν ΠΑΕ υγιείς, αξιοπρεπείς και αξιόπιστοι.

Είναι άδικο για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών μας που χάνουν χρήματα γιατί είναι επαγγελματίες. Είναι άδικο για τους προπονητές μας που εργάζονται καθημερινά και μεθοδικά για να υλοποιούνται οι στόχοι της ομάδας μας αλλά «εξωαγωνιστικοί» παράγοντες, εξαφανίζουν δια …μαγείας το έργο τους.

Είναι ψυχοφθόρο για τους φιλάθλους μας να υπόκεινται σε τέτοια δοκιμασία στα παιχνίδια μας. Να βλέπουν την ομάδα μας να προσπαθεί κάθε αγωνιστική να κερδίσει αντιπάλους και διαιτητές για να χαρεί την επιτυχία.

Σκοτώνετε το ποδόσφαιρο «αξιότιμοι κύριοι». Μαζί του, σκοτώνετε τα φιλόδοξα όνειρα μας για την ιστορική μας ομάδα. Έχουμε καταφέρει με μεγάλο καθημερινό αγώνα και δεκάδες χιλιάδες ευρώ να είμαστε οικονομικά και ηθικά, ομάδα-υπόδειγμα, καθαρή, μακριά από «παιχνίδια» και «βρωμιές» του «ποδοσφαιρικού συστήματος» της χώρας μας αλλά όπως φαίνεται, αυτό δε σας αρέσει. Δεν εκτιμάτε καθαρούς και αξιοπρεπείς συλλόγους-ΠΑΕ. Δεν θέλετε καθαρά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με ιστορικούς και ισχυρούς συλλόγους, με έντιμο και σοβαρό αγώνα εντός και εκτός γηπέδων.

Η κα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη εμφανίστηκε χθες στο γήπεδο μας, ενώ είχε οριστεί διαιτητής ο κος Γιώργος Τάσης να διευθύνει το παιχνίδι μας με τον Αλμωπό. Χωρίς καμία ειδοποίηση-κοινοποίηση αλλαγής διαιτητή. Μετά από μια εξοργιστική και εχθρική εις βάρος μας διαιτησία στο 90λεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, (με κίτρινη κάρτα στον πάγκο της ομάδας μας για διαμαρτυρίες στις «μαγικές» αποφάσεις της κας Τσιοφλίκη), έρχεται η φάση των καθυστερήσεων, με το γκολ που πετυχαίνει η ομάδα μας και ακυρώνεται σαν φάουλ. Το βίντεο του αγώνα κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ με την απορία που διακατέχει άπαντες να είναι μία. Τι είδε η κα Τσιοφλίκη και δεν μπορεί να δει κανείς άλλος στο βίντεο. Είναι ΝΤΡΟΠΗ, είναι ΑΤΙΜΙΑ, είναι ΑΔΙΚΙΑ και δε θα περάσει έτσι. Ιστοσελίδες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάνουν αναφορά για «Μαϊμούδες” στην Κατερίνη».

Εμείς δε θα το σχολιάσουμε. Αφήνουμε το σχόλιο σε εσάς για το ποδόσφαιρο που πρεσβεύετε. Να ξέρετε όμως ότι κι εμείς ξέρουμε να κινούμαστε βρώμικα και μπορούμε αν θέλουμε να κινηθούμε ανάλογα. Δεν θέλουμε αλλά αν συνεχιστεί αυτό το «έργο», αυτή η «αλήτικη» εξωαγωνιστική και αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας, επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια….

Θα παίξουμε κι εμείς βρώμικα και να είστε σίγουροι πως δε θα σας αρέσει.

Υ.Γ. Ζητάμε την οριστική διαγραφή της κας Τσιοφλίκη από τους πίνακες διαιτησίας. Θα το ζητάμε και θα το ανακοινώνουμε για κάθε διαιτητή που παίζει με την ομάδα μας, την ιστορία της, τους φιλάθλους της και την αγωνία της δική μας οικογένειας και των οικογενειών που βιοπορίζονται από την εταιρία μας. Καμία ανοχή απέναντι σε κανέναν πλέον.

Θα σας «παίξουμε» όπως μας παίζετε κι εσείς «κύριοι» και «κυρίες» διαιτητές»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις