Φοβερή εμπειρία για 72 μικρούς μπασκετμπολίστες του Γ.Σ.Βόλου στην Πάτρα (photos)

Το 1ο Τουρνουά Παίδων και το 1ο Τουρνουά Παμπαίδων τα οποία διεξήχθησαν στο πλαίσιο των «Promitheas Park Tournaments», με τη συμμετοχή κορυφαίων ακαδημιών από όλη την Ελλάδα συμμετείχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου. Το «Promitheas Park», το «Three Action» και το «Δ. Τόφαλος» φιλοξένησαν για τέσσερις ημέρες πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, σε μια γιορτή για το αναπτυξιακό μπάσκετ, που έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να αλληλοεπιδράσουν με συναθλητές τους από όλη τη χώρα και να δείξουν το ταλέντο τους. Οι αγώνες που έλαβαν χώρα στο «Promitheas Park» μεταδόθηκαν livestreaming από το επίσημο κανάλι του Promitheas Park Tournaments στο YouTube.
Στο 1ο Τουρνουά Παίδων του «Promitheas Park Tournaments» 12 ομάδες από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στην Πάτρα, με το ζητούμενο να είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η κοινωνική και αθλητική συναναστροφή, καθώς και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών. Άλλωστε, το τουρνουά δεν είχε βαθμολογική κατάταξη, ούτε απονομή τροπαίων στους νικητές, αλλά πρεσβεύει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά Παίδων είναι οι: Προμηθέας, Αίολος Αγυιάς, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πανιώνιος, ΑΣΕ Δούκα, Μαντουλίδης, Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΓΣ Βόλου. Όπως αναφέρθηκε, παράλληλα διεξήχθη και το 1ο Τουρνουά Παμπαίδων, με την συμμετοχή 17 ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Κεραυνός Στροβώλου από την Κύπρο. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι: Προμηθέας, Άρης, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ασπίδα Ξάνθης, Διόσκουροι Κοζάνης, Περιστέρι, Πανιώνιος, Κολοσσός Ρόδου, Ζαφειράκης Νάουσας, ΠΑΟΚ, Μαντουλίδης, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Deree, Πήγασος Ν. Κέρκυρας, ΓΣ Βόλου, Αίολος Αγυιάς.
Συνολικά στην αποστολή του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ συμμετείχαν 72 αθλητές και 12 γονείς και συνοδοί που θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τις Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών Παρρησιάδη Μαργαρίτη για την εξαιρετική συνεργασία.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Παναγιώτης Τύμπας που συντόνισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όλο εγχείρημα. Συμμετείχαν επίσης οι προπονητές Στέφανος Μπαντίδης και Ραφαέλα Σουλτάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις