Έκοψε πίτα ο Αιολικός (pics)

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αιολικού για το έτος 2024 στο εστιατόριο “ΈΡΓΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ “Ήταν η πρώτη φορά από την ίδρυση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας( εκτός αθλητικού χώρου) σε εστιατόριο.

Η  κίνηση αυτή των ανθρώπων του Αιολικού αγκαλιάστηκε δεόντως από τα μέλη και φαίνεται ότι θα αποτελέσει την  αφετηρία  συνέχισης  παρόμοιων  εκδηλώσεων   στα επόμενα χρόνια. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του κόσμου ακούγονταν ο ύμνος της ομάδας(Αιολικέ μη σταματάς).

Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης Σωτηρόπουλος, τον οποίον και ευχαριστούμε, δίνοντας πολλές ευχές προς το Δ.Σ. και προς όλους τους παρευρισκόμενους  για καλή χρονιά με υγεία, πολλές νίκες  της ομάδας  χωρίς τραυματισμούς των αθλητών –αθλητριών.

Στη συνέχεια εκ  μέρους του Δ.Σ. τον λόγο πήρε  η ψυχή του Αιολικού ο υπεύθυνος της ακαδημίας Αντώνης Σαμαράς  ο οποίος είπε μεταξύ άλλων “Σας καλωσορίζουμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του συλλόγου μας για το έτος 2024.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ –ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Είναι η πρώτη φορά που το διακινδυνέψαμε να γίνει η εκδήλωση εκτός του φυσικού μας χώρου δηλαδή στο 3ο Γυμνάσιο ή στο Κ.Ν.Ι. και  απ’ ότι φαίνεται καλά τα πάμε. Μάλλον θα το καθιερώσουμε και θα το οργανώσουμε ακόμη καλύτερα την επόμενη χρονιά. Το Καλοκαίρι που μας πέρασε κλείσαμε 10 χρόνια και συνεχίζουμε .Όσον αφορά τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς που διανύουμε είναι αρκετά ελπιδοφόρος όπως και η κάθε χρονιά της ομάδας μας . Οι επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων είναι γνωστές. Το παιδικό Α΄ διεκδικεί τη συμμετοχή του στο πανθεσσαλικό πρωτάθλημα ,το παιδικό Β΄ βρίσκεται  στη δεύτερη  θέση στο Ν. Μαγνησίας ,οι κορασίδες διεκδικούν  τη συμμετοχή τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας στο πανθεσσαλικό πρωτάθλημα, ενώ το εφηβικό παραμένει αήττητο διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ν. Μαγνησίας.  Θα αναφερθώ όμως και σε προσωπικές επιτυχίες των αθλητών μας ,όπως  του Πανταζόπουλο  Άγγελου στη μικτή Θεσσαλίας αλλά και στην προεθνική Παμπαίδων  Βορείου Ελλάδος. Στη μικτή Θεσσαλίας συμμετέχουν επίσης και οι αθλητές μας Τσακατίρης Γιώργος , Μιχαηλίδης Παντελής, Τσάνης Κυριάκος ,Πανταζής Αριστείδης. Ο Πανταζής Αριστείδης συμμετείχε και στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Εθνικής απ’ όλη την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά. Η Φώτου Χρυσούλα, Η Σελιτσανιώτη Λυδία, και  η Ασβεστά  Βασιλική     έχουν κληθεί στο κλιμάκιο της Θεσσαλίας. Ο Σελιτσανιώτης Αλέξανδρος και ο Ανδρεαδάκης Γιώργος την προηγούμενη χρονιά είχαν συνεχόμενες κλήσεις  στο κλιμάκιο της Θεσσαλίας. Οι αθλητές μας Καραγιώργος Βλαδίμηρος, Μισαηλίδης Χρήστος, Σαββίδης Χρήστος αγωνίζονται ήδη σε ομάδες Β΄ Εθνικής όπως στον Μακεδονικό και στη Νίκη Βόλου αντίστοιχα .Στόχος μας  είναι οι αθλητές-αθλήτριες μας να έχουν αξίες και αρχές που διέπουν το άθλημα μας με προτεραιότητα και βαρύτητα στα μαθήματα και μετά στο άθλημα. Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος για όλους τους αθλητές –αθλήτριες  που διακρίνονται για το ήθος και για την απαράμιλλη αγωνιστικότητα τους. Οι αθλητές του αντρικού  τμήματος παρόλο τους τραυματισμούς παλεύουν κάθε παιχνίδι ξεπερνώντας τους  εαυτού τους για να πετύχουν τον στόχο τους, όπως και όλοι οι αθλητές όλων των τμημάτων. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους γονείς για την εμπιστοσύνη  όλα αυτά τα χρόνια. Μας δίνετε κουράγιο για καλύτερα αποτελέσματα. Από εσάς αντλούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε.  Για μας είναι  αδιαπραγμάτευτη  η εμπιστοσύνη μεταξύ αθλητών –γονιών- προπονητών .”

Στη συνέχεια η διατροφολόγος της ομάδας  κ. Στελλίνα Σεφέρη  αναφέρθηκε στη διατροφή των αθλητών κερδίζοντας τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων.

Ακολούθησε η λαχειοφόρος  με πλούσια δώρα όπως το “έπιπλο γραφείου”  του κ. Καρρά Σωκράτη, το ρολόι casio του χρυσοχοείου Αλεξανδρίδη, η εκδρομή του γραφείου ταξιδιού του κ Μούτσιου, η διανυκτέρευση του Ξενοδοχείου του κ. Κισκίνη Γιάννη, το γεύμα της pizza roma  κ άλλα 90 περίπου δώρα.  Παραβρέθηκαν  στην εκδήλωση οι προπονητές της ομάδας οι κ.κ. Στεργιόπουλος Ιωάννης, Γουμενόπουλος Στάθης, Σουρμενίδης Αλέξανδρος, η Γραμματέας της ακαδημίας κ. Αγγελική Κουρσιούμη μαζί με την κ. Μόσιου Αφροδίτη, το μέλος Ουρανία Μπάμπαλη που βοήθησε τα μέγιστα στη συγκέντρωση των δώρων την οποίαν και ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης το Ζαχαροπλαστείο ”Ο ΜΠΑΜΠΗΣ”  του κ. Μπάρδα  για τη χορηγία της πίτας για το Δ.Σ. αλλά και της πίτας όλων  των μελών . Παραβρέθηκαν επίσης από το Δ.Σ. η κ. Ρούσσου Άννα  υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Λεύκελης Δημήτριος, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Σαμαράς Ιωάννης  του Θεοδώρου δικηγόρος, τα μέλη  κ. Ρούσσου Ελεάνα-Λασκαράκη δικηγόρος, ο κ. Σαμαράς Ιωάννης του Μιχαήλ δικηγόρος .

Καλή Χρονιά …!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις