Η Irina επέστρεψε και είναι πιο hot από ποτέ (video)

Ναι, σωστά, γυναίκες όμορφες, εντυπωσιακές, καλλονές υπάρχουν πολλές. Είναι όμως και κάποιες που το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα και η Irina Shayk.

Καλά ήταν “ήσυχη” το τελευταίο διάστημα. Δεν κράτησε πολύ αυτό. Καλά έκανε, λάθος έκανε, όπως το πάρει κανείς. Γιατί μπορεί η γυναίκα να είναι χάρμα οφθαλμών, μπορεί όμως να σου προκαλέσει και ανάλογα προβλήματα υγείας. Στην καλύτερη να σου πέσει το σαγόνι και να χρειαστείς ανάταξη ή να χάσεις για λίγο τη μιλιά σου, αδυνατώντας να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον.

 

Αν είσαι σε περίεργη ηλικία δε, συνίσταται να προσπεράσεις. Αν πάλι θες να το ρισκάρεις, κούμπωσε δύο ηρεμιστικά πρώτα και μετά ανέλαβε την ευθύνη.

Γιατί η αγαπητή Irina δεν αρκέστηκε στην ανακοίνωση της επιστροφής της στην… δράση με την Intimissimi. Αλλά για να βεβαιωθεί ότι το καταλάβαμε όλοι (λες και θέλαμε κάποια ιδιαίτερη βοήθεια γι’ αυτό), ανέβασε στο instagram και ένα βίντεο – φωτιά.

 

Μια φωτογράφιση της με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες. Έτσι για να το εμπεδώσουμε. Μην έχουμε καμία πιθανότητα να μην αντιληφθούμε το γεγονός. Να το περάσουμε το μαρτύριο. Όποιος είναι τόσο γενναίος, ας προχωρήσει στην παρακολούθηση του βίντεο. Καλή τύχη.

Το βίντεο με την ανακοίνωση της Irina Shayk:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις