“Λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Αμανατίδη και Βαζάκα”

Το ρεπορτάζ του FL News από τις απολογίες της Πέμπτης (04/05) στον αθλητικό δικαστή. Η λεκτική αντιπαράθεση Βαζάκα – Αμανατίδη και η παρουσία του μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού στον πάγκο κόντρα στην Ξάνθη.

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή κλήθηκε την Πέμπτη (04/05) ο Πανσερραϊκός και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καζίας, γιατί βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με την Ξάνθη (10/04). Σύμφωνα με την υπεράσπιση των Λιονταριών, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρείχε διευκρινίσεις σχετικά με την απόλυση του Άγγελου Διγκόζη, ο οποίος, όμως στο συγκεκριμένο ματς ήταν στον πάγκο και απομακρύνθηκε 5 ημέρες μετά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός Χάρης Γρηγορίου ανέφερε:

«Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε δηλωμένος προπονητής. Ο κύριος Καζίας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, ως αξιωματούχος ώστε να δώσει διευκρινίσεις ότι είχε απολυθεί ο προπονητής. Δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί. Έμεινε 5 λεπτα και έφυγε. Υπάρχει αοριστία στο φύλλο αγώνα, γιατί δεν αναφέρεται πόσο έκατσε, αν απομακρύνθηκε ή αν αποβλήθηκε».

Ο πρόεδρος της έδρας επεσήμανε ότι στο κατηγορητήριο αναφέρεται πως στο 65′ αποβλήθηκε και ο Γρηγορίου απάντησε: «Απομακρύνθηκε, δεν αποβλήθηκε». Σημειώνεται ότι τα Λιοντάρια απολογήθηκαν ακόμα για την απουσία προπονητή στον αγώνα με τον Αλμωπό και υποστήριξαν ότι ο Διγκόζης αποβλήθηκε στις 15/04, οπότε δεν είχε εκπνεύσει το δίμηνο που προβλέπεται για αντικατάσταση.

Το δεδικασμένο Κανίς

Απολογήθηκε, επίσης, η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο προπονητής της, Περικλής Αμανατίδης για την αποβολή του (βιαιοπραγία) στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου ανέφερε:

«Στο 88′ αποβλήθηκε ο Καρρίκι και ο Αμανατίδης παραβίασε για λίγο τη γραμμή και του ζήτησε να πάει γρήγορα στα αποδυτήρια. Εκεί κάτι ειπώθηκε με τον αντίπαλο προπονητή, Γιώργο Βαζάκα. Υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και έφυγαν μαζί. Δεν υπήρξε απώθηση». Προσκόμισε, μάλιστα και δήλωση του ποδοσφαιριστή, Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο Γρηγορίου κατέθεσε και ένσταση με βάση την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού, Χισάμ Κανίς. Όπως είπε: «Τιμωρήσατε τον Κανίς με 3 αγωνιστικές, γιατί το φύλλο αγώνα έγραφε για γρονθοκόπηση, αλλά στο video φάνηκε ότι υπήρξε απλή απώθηση και η ποινή μειώθηκε στη μία αγωνιστική».

Οι υπόλοιπες απολογίες:

Ρόδος (μη διεξαγωγή αγώνα με Παναθηναϊκό Β): Κατετέθηκε υπόμνημα από τη Ρόδο.
Πιερικός (κλήση Πούλιου, Τσαουσίδη για τον αγώνα με την Αν. Καρδίτσας): Κατατέθηκε υπόμνημα.
Πιερικός (κλήση Ταταρίδη για τον αγώνα με τη Βέροια): Απολογήθηκε με υπόμνημα.
Απόλλων Λάρισας (κλήση Δοξόπουλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου): Δόθηκε αναβολή για τις 11/05.
Καραϊσκάκης Άρτας Νέων (απουσία προπονητή στον αγώνα με τους Νέους του Αστέρα Βλαχιώτη): Δόθηκε αναβολή για τις 11/05.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις