H ομάδα του Ατζούν κράτησε την ομάδα του Μαρινάκη στην τέταρτη θέση, με τη Σέφιλντ στα μπαράζ η Νότιγχαμ

Για την τελευταία αγωνιστική της Championship η Nότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Χαλ του Ατζούν (1-1) με δυο γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε στην τέταρτη θέση. Με τη Σέφιλντ στα Play Off ανόδου η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε στα «χέρια» της την τρίτη θέση της Championship, όμως έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Χαλ με σκορ 1-1. Η ομάδα του ισχυρού άνδρα του ΟλυμπιακούΒαγγέλη Μαρινάκη άνοιξε το σκορ στο 90+2′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόνσον, όμως το κλαμπ που έχει αναλάβει ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί βρήκε την ισοφάριση στο 90+4′ με τον Λιούις-Πότερ.

Οι «Κόκκινοι» τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, καθώς τους προσπέρασε η Χάντερσφιλντ, η οποία νίκησε με 2-0 τη Μπρίστολ. Η Νότιγχαμ στα ημιτελικά των Play Off ανόδου θα αντιμετωπίσουν την πέμπτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος σύντομα θα «ελληνοποιηθεί», και βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Oι «λεπίδες» υποβιβάστηκαν πέρυσι από την Premier League και ψάχνουν την άμεση επάνοδο. Από την πλευρά της η Χάντερσφιλντ θα αντιμετωπίσει τη Λούτον, η οποία επικράτησε της Ρέντινγκ με 1-0, χάρη στο γκολ του Κόρκνικτο οποίο θύμισε το «πονηρό» τέρμα του Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη. Οι νικήτριες των δυο ζευγαριών θα αναμετρηθούν για το τελευταία «εισιτήριο» ανόδου στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 29 Μαΐου. Θυμίζουμε πως μετά τις διαμαρτυρίες της Νότιγχαμ Φόρεστ τα play offs των… 230 εκατομμυρίων ευρώ θα γίνουν με VAR.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις