Η προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο δισταγμός και το καλοκαίρι που πλησιάζει

Συνεχίζεται το “σαφάρι” του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα “τρέξουν” το ποδοσφαιρικό τμήμα, τη νέα σεζόν.

Την υφισταμένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει κάτι απτό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο κ. Νίκος Τσεκούρας κι οι συνεργάτες του, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι επικεφαλής στην ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, δίχως, όμως, να φαίνεται πως κάποια από τις περιπτώσεις αυτές “προκρίνεται”, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Το παραπάνω γεγονός μοιάζει ιδιαιτέρως εύλογο, καθώς η περίοδος που διανύουμε, σε οικονομικό πλαίσιο, είναι δύσκολη και κανένας εν δυνάμει επενδυτής δε θα λάβει εύκολα την απόφαση να επιχειρήσει να μπει μπροστά στην προσπάθεια του Ολυμπιακού, ειδικά από τη στιγμή που το μέγεθός του επιτάσσει να πρωταγωνιστήσει στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, οι εβδομάδες περνάνε, το καλοκαίρι έρχεται σε περίπου δέκα ημέρες και ο προγραμματισμός, ενόψει της προσεχούς σεζόν, επιβάλλεται να ξεκινήσει το συντομότερο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις