«Αυτοί είχαν καρναβάλια…»

Ο Ποτής Τσιριμπής δήλωσε ότι θα περιμένει από τον Σταύρο Κοντονή να δείξει την ευαισθησία του για όσα έγιναν στη Ζάκυνθο.

Ημέρα εκατέρωθεν τοποθετήσεων είναι η Κυριακή (13/03) για την Παναχαϊκή και τη Ζάκυνθο. Στην ομάδα του Ιονίου χαρακτήρισαν… καρναβαλικές τις δηλώσεις του Ποτή Τσιριμπή μετά το φινάλε του μεταξύ τους αγώνα και ο τελευταίος απάντησε εκ νέου, περιμένοντας, όπως είπε, από τον Σταύρο Κοντονή να δείξει την ευαισθησία του σε όσα έγιναν.

Συγκεκριμένα, ο Τσιριμπής δήλωσε στο flnews:

«Το γεγονός ότι ο κανονικός πρόεδρος της Ζακύνθου πάσχιζε ως τις 20:45 για να παίξει η ομάδα του και το ότι ο κύριος Κοντονής είναι από εκεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γινόμαστε συνεργοί σε όλο αυτό που έγινε. Μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο και δεν είδε τα 10 άτομα που ήταν δίπλα στον πάγκο της Ζακύνθου. Δεν είδε τους πρώην παράγοντες ομάδων όπως ο Βύζας Μεγάρων να φωνάζουν στον διαιτητή, οπότε αυτοί είχαν καρναβάλια…

Εμείς το μόνο που περιμένουμε είναι να δει το βίντεο ο κύριος Κοντονής και να το αξιολογήσει. Έχει δείξει ευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα και περιμένουμε να δείξει την ευαισθησία του και σε όσα έγιναν στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις