“Τελικό” ανόδου δίνει σήμερα ο Πύρασος κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα (pregame)

Έναν “τελικό” για τον προβιβασμό του στη Γ’ Εθνική δίνει σήμερα το απόγευμα (25/5, 17:00) στο “Παντελής Μαγουλάς” ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, για την πέμπτη αγωνιστική των μπαράζ.

Μετά την εντός έδρας ήττα τους από τον Διγενή Νεοχωρίου, οι Αγχιαλίτες έχασαν ένα μέρος του πλεονεκτήματος που απέκτησαν για τον προβιβασμό τους, από τα τρία πρώτα επιτυχή τους αποτελέσματα στη διαδικασία, το οποίο επιθυμούν να ανακτήσουν κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του τέταρτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν, την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα, η οποία μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ούσα “με το ένα πόδι” στη Γ’ Εθνική.

Στα αγωνιστικά, ο Πύρασος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εκτός των Νίνου και Ζενούνι, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός πλάνων Γιάννη Σιαμέτη, από την αρχή της διαδικασίας των πλέι-οφ, λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού ορίστηκε ο Θωμάς Μαυρίδης της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς του, τους Κωνσταντίνο Μπέκα και Γιώργο Μητρόπουλο, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις