Το “plan b” για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου να έχει στα χέρια του και να επεξεργάζεται κάποιες προτάσεις για την “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, αλλά δεν επαναπαύεται και, παράλληλα, επεξεργάζεται ένα εναλλακτικό πλάνο χρηματοδότησής του, σε περίπτωση ενδεχόμενων “ναυαγίων” στις διαπραγματεύσεις με τους όποιους ενδιαφερόμενους υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, το ερυθρόλευκο “plan b” αφορά τον κόσμο της ομάδας και τους ενδιαφερόμενους επιχερηματίες, εντός κι εκτός Μαγνησίας, οι οποίοι θα ήθελαν να διαφημιστούν στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μία οικονομική βάση χορηγών και υποστηρικτών που θα μπορούσαν να συνδράμουν, προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να “τρέξει”, του χρόνου, στη Γ’ Εθνική.

Η συγκεκριμένη σκέψη, ίσως, να μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ύστατη λύση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, σε περίπτωση που δε βρεθεί, τελικά, ο άνθρωπος που θα μπορέσει, μόνος του, να “τρέξει” το τμήμα. Οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν, αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις