Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με Γκιρτζίκη

Συναντήσεις στην Αθήνα είχε χθες Τρίτη (16/3) αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, η οποία αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Νίκο Τσεκούρα, τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ κ. Αλέκο Μεταφτσή και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Νίκο Κάβουρα.
Ο Νίκος Τσεκούρας μιλώντας…

…στη web TV της εφημερίδας «Θεσσαλία» για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, τόνισε πως έγινεσε πολύ καλό κλίμα:
«Είμαστε εμφανώς ικανοποιημένοι. Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Οι συναντήσεις στην Αθήνα πήγαν καλά και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στη θέση που πρέπει να βρίσκεται, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πριν τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, συναντηθήκαμε με αντιπροσωπεία του Εργοτέλη. Με την ομάδα της Κρήτης έχουμε κοινές επιδιώξεις και συντονίζουμε τις ενέργειές μας. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη βοηθούν και αυτοί από την πλευρά τους με το νομικό τους επιτελείο, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γίνεται συντονισμένη δουλειά, προκειμένου να απευθυνθούμε στα θεσμικά όργανα, ενωμένοι και με τον ίδιο στόχο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο μέγεθος, και ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά του, στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας».
Για το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα στο οποίο περιμένουν στον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο: «Ο κ. Γκιρτζίκης μας είπε πως πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρη γνώση για το τι ακριβώς θα συμβεί. Θα μιλήσει και αυτός με το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ και θα πάρουμε άμεσα απάντηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις