Το “θολό τοπίο” στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου θα ξεκαθαρίσει τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος πλησιάζει και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου παραμένει ακόμα “θολό”, καθώς, πέρα από τις φήμες που υπάρχουν κι ακούγονται, δεν υπάρχει, προς στιγμήν, κάποια επίσημη τοποθέτηση, σχετικά με αυτό.

Οι πρώτες τοποθετήσεις επί του θέματος αναμένονται εντός του προσεχούς μήνα, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να ενημερώνουν τον κόσμο, σχετικά με τις, μέχρι τώρα, κινήσεις τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο, θυμίζουμε, πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Οι πληροφορίες, θυμίζουμε, αναφέρουν πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί μοναδικός και ισχυρός χρηματοδότης για το τμήμα, με τους διοικούντες του Ολυμπιακού να αναζητούν χορηγούς-υποστηρικτές της νέας προσπάθειας, οι οποίοι θα συνεισφέρουν από λίγο και συλλογικά, προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα έσοδα, ώστε να “τρέξει” το ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την έμπρακτη συμπαράσταση του κόσμου. Στα τέλη του Ιουνίου αναμένεται να υπάρξει Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κατά την οποία, δεδομένα, θα παρουσιαστεί το πλάνο, αλλά είναι πολύ πιθανό, οι πρώτες επίσημες πληροφορίες να παρουσιαστούν στον κόσμο, λίγο νωρίτερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις