Διαμορφώνει τη λίστα χορηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου

Συνεχίζονται οι διεργασίες της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, σχετικά με το ποδοσφαιρικό του τμήμα, το οποίο, τη νέα σεζόν, θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Η σημαντικότερη όλων αποτελεί η διαμόρφωση της λίστας των ατόμων που θα βοηθήσουν οικονομικά, ως χορηγοί, τη νέα προσπάθεια του ερυθρόλευκου ποδοσφαίρου, καθώς, όπως φαίνεται, δεν έχει βρεθεί και δε θα βρεθεί ένας και ισχυρός χρηματοδότης για εκείνη.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ήδη υπάρχουν άνθρωποι μίας κάποιας οικονομικής επιφάνειας που έχουν δεσμευτεί πως θα συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια κι όσο περνούν οι μέρες, η συλλογή τέτοιων ονομάτων θα μεγαλώνει, στην προσπάθεια που πραγματοποιείται, προκειμένου ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου, στη Γ’ Εθνική, να ξεκινήσει με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική βάση.

Μπήκαμε, πλέον, στον Ιούνιο και οι επίσημες τοποθετήσεις, σχετικά με το ερυθρόλευκο ποδοσφαιρικό πλάνο δε θα αργήσουν να κοινοποιηθούν, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει υπομονετικά, ώστε να μπει, στη συνέχεια, κι εκείνος στην οικονομική εξίσωση του νέου σχεδιασμού, μέσω της αγοράς, σε πρώτη φάση, εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις