Προπόνηση στην Πορταριά για την Εθνική

Οι διεθνείς επέστρεψαν από το Κόσοβο και ξεκίνησαν στην Πορταριά την προετοιμασία τους για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Κύπρο και Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε από το Κόσοβο με το διπλό στις αποσκευές της και έχοντας συνολικά το απόλυτο στις δύο πρώτες αναμέτρήσεις του ομίλου της στο Nations League.

Πλέον οι Έλληνες διεθνείς βρίσκονται ήδη στην Πορταριά και τη Δευτέρα (6/6) πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει των δύο αγώνων που ακολουθούν με την Κύπρο την Πέμπτη (9/6) και το Κόσοβο την Κυριακή (12/6) στο γήπεδο του Βόλου.

Οι συνθήκες που συνάντησαν ο Γκουστάβο Πογέτ και οι παίκτες του ήταν οι ιδανικές ώστε να δουλέψουν σκληρά και με στόχο το δύο στα δύο που θα φέρει την Εθνική Ελλάδας αγκαλιά με την πρώτη θέση του ομίλου.

Στην προπόνηση στο γήπεδο Πορταριάς συμμετείχαν οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Παυλίδης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Τζόλης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Γούτας, Ρότα. Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο ξενοδοχείο.

sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις