Ευγενίου: “Τρελαίνομαι να ακουώ τον Ηρακλή, Τρίγλια”

Ο Στράτος Ευγενίου ευελπιστεί ότι ο ΠΟΤ Ηρακλής θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Για ανθρώπους που θέλουν να αποτύχει η προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι έκανε λόγο ο Στράτος Ευγενίου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95,5 και ζήτησε συσπείρωση για να επιτευχθεί ο στόχος. Μάλιστα, επεσήμανε ότι… τρελαίνεται όταν ακούει Ηρακλειδείς να μιλούν για Τρίγλια και είπε: «Τι να κάνω για να αποδείξουμε ότι είμαστε Ηρακλής και όχι Τρίγλια;».

Αναλυτικά ο Ευγενίου είπε:

«Δεδομένων των συνθηκών πήγαμε πολύ καλά. Θα γίνει προσπάθεια για κάτι καλύτερο, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να κάνει και πρωταθλητισμό αν μπορέσουμε. Ποτέ δεν λέμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από αυτό που κάνουμε. Η προσπάθεια θα είναι μεγαλύτερη φέτος. Παρεξηγούμαι όταν το λέω, αλλά πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε. Ο κόσμος νομίζει ότι προσπαθούμε να βρούμε σανίδα σωτηρίας. Το βασικό για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα είναι να έχει καλή ομάδα, υγιή, με εμπειρία που δεν είχαμε φέτος, ώστε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω.

Όταν ο ποδοσφαιριστής έρχεται να παίξει θέλει να έχει μια δυνατή έδρα, τον κόσμο δίπλα του. Αν πέσω κάτω, θα προσπαθήσεις να με σηκώσεις. Αν κι εγώ δεν κάνω την προσπάθειά μου, το πράγμα ζορίζει. Πρέπει να συσπειρωθούμε και όλοι, μια γροθιά θα καταφέρουμε αυτό που πρέπει».

Ο Ευγενίου μπορεί μόνος του;

«Δεν έχω πει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνω. Θα κάνουμε κάτι αρκετά καλύτερο από πέρυσι και ελπίζω να μας βγει».

Αν θα είναι μόνος ή με συμπαίκτη:

«Αυτός που βοηθά είναι ο Τομ Παπαδόπουλος».

Αν αρκεί η βοήθειά του:

«Το οικονομικό και το μπάτζετ μπορούμε νομίζω να το φέρουμε εις πέρας και μπορεί να μας δώσει και μια δυνατότητα ανόδου. Δεν το εγγυώμαι 100%, αλλά θα πρωταγωνιστήσει. Για να διεκδικήσει πράγματα δεν αρκεί μόνο το ποδοσφαιρικό και το οικονομικό. Σε ένα βαθμό υπάρχει συσπείρωση. Μιλάω γι’ αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν, είτε οικονομικά, είτε βάσει ονόματος.

Όταν ακούω Ηρακλειδείς να αναφέρονται στην Τρίγλια με τρελαίνει. Τι να κάνω για ν’ αποδείξουμε ότι δεν είμαστε Τρίγλια, αλλά Ηρακλής; Ενδεχομένως να θέλουν να αποτύχει μια προσπάθεια αυτών που είναι σήμερα στον Ηρακλή. Οι μόνοι που δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα είναι οι οργανωμένοι. Θέλω να έρθουν δίπλα αυτοί που ενώ ήταν στον Ηρακλή σαν ονόματα απέχουν. Όταν μου μιλούσαν για να γίνουμε Ηρακλής εμφανίστηκαν πολλοί. Αυτούς δεν βλέπω σήμερα δίπλα».

Πηγή: Football League News

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις