Τσεκούρας για έλευση Μπουντούρη στον Ολυμπιακό Βόλου: “Μεγάλη μέρα για όλο τον σύλλογο”

Το δικό του σχόλιο, σχετικά με την συμφωνία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Νίκο Μπουντούρη, πραγματοποίησε, στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου Υπεύθυνου Ακαδημιών, ο πρόεδρος του ερυθρόλευκου Ερασιτέχνη, κ. Νίκος Τσεκούρας.

Αναλυτικά:

“Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, κι όχι μόνο για το μπάσκετ του. Υποδεχόμαστε στον σύλλογο τον Νίκο Μπουντούρη, ένα παιδί δικό μας, γέννημα-θρέμα του Ολυμπιακού, που έκανε μία τεράστια πορεία κι επιστρέφει στην πόλη του, στην ομάδα της καρδιάς του να κάνει ένα ακόμα μεγάλο έργο: Να γαλουχήσει και να μεγαλώσει τη νέα γενιά του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, από την πλευρά του, τον καλωσορίζει, του εύχεται καλή επιτυχία, δηλώνει πως θα είναι μαζί του σε ό,τι του ζητήσει, η προσπάθεια και η βοήθειά του θα βρει τη συμπαράσταση όλου του Ολυμπιακού Βόλου. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα είναι οι χρονιές του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ.

Η συμφωνία με τον Νίκο Μπουντούρη θα είναι για πέντε χρόνια και θέλουμε να γίνει κι άλλα πέντε, κι άλλα πέντε. Ο Ολυμπιακός Βόλου, σε αυτά τα χρόνια, να δημιουργήσει ένα δυναμικό τμήμα μπάσκετ, και στα αγόρια και στα κορίτσια κι επιτέλους η πόλη του Βόλου να αποκτήσει μία δυνατή ομάδα μπάσκετ, με δικά της παιδιά, αυτός είναι ο στόχος. Το πιστεύω ότι θα γίνει. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις