Αισιοδοξία ότι θα αναλάβει τον ΑΟΤ ο Γιαλιάς

Σε αναμονή της άφιξης του Χρήστου Γιαλιά στα Τρίκαλα βρίσκονται οι συνεργάτες του, Άκης Αναστασίου και Νίκος Μερίτσης κάτι που θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Όσα του μετέφεραν τηλεφωνικά για την συνάντηση με τον Ηλία Αϊβάζογλου, που θα πρέπει να κάνει την εκκαθάριση της ΠΑΕ, βρίσκουν ικανοποιημένο τον πρώην μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ.

Ωστόσο, αυτά θα πρέπει να αποτυπωθούν και λογιστικά, κάτι που σημαίνει πως ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Χρήστος Βράκας πρέπει να πάρει το ΟΚ από τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία για να ενημερώσει τον κ. Γιαλιά και τους συνεργάτες του και φυσικά να προχωρήσει στα δέοντα.

Σε γενικές γραμμές το πρόσημο για την στάση και την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Farma Katerina είναι θετικό και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Να σημειώσουμε πως με βάση τα όσα δεσμεύτηκε ο Αϊβάζογλου για πληρωμές σε ΙΚΑ, Εφορία και διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές σημαίνει πως ανοικτό θα παραμείνει το θέμα του ban με την Αλβανική Teuta το οποίο είναι διαπραγματεύσιμο.

Ενδεχομένως μετά και τον υποβιβασμό των κυανέρυθρων το ποσό που θα ζητάνε οι Αλβανοί παράγοντες για τα τροφεία του Περλιέσι να μην είναι αντίστοιχο σχετικά με αυτό που ζητούσαν αρχικά.

Αρνητικοί πρώην παίκτες του ΑΟΤ στους διακανονισμούς Αϊβάζογλου

Όπως αποκάλυψε το goal-trikala.gr ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου προσπαθεί να έρθει σε συμβιβασμό με τους πρώην κυανέρυθρους καταβάλλοντας τους ενα ποσοστό του ύψους των 30% από τα χρήματα που διεκδικούν μέσω προσφυγών.

Ωστόσο αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από τον Ιανουάριο που έμειναν μόνοι τους δεν δέχονται τον συμβιβασμό και θα διεκδικήσουν όλο το ποσό που θα τους εκδικαστεί μέσω της εγγυητικής (σ.σ όσο διάστημα και αν χρειαστεί) χωρίς να αποκλείεται ότι θα υπάρξουν πάντως και ποδοσφαιριστές που θα συμβιβαστούν.

Πηγή: Goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις