Με δύο γκολ του Γκουγκούδη ο Θησέας 2-0 την ΑΕ 2002

Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, όπου Θησέας και ΑΕ 2002 δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, η ομάδα της Αγριάς νίκησε με 2-0 στο ΕΑΚ Βόλου, σημειώνοντας δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο. Οι νικητές στο πρώτο ημίχρονο…

…δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕ 2002 και στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις, όταν στο 20′ ο Σούδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σταθόπουλου, ενώ στο 35′ σουτ του Γκουγκούδη βρήκε το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Αλέξανδρος Γκουγκούδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 64′ με σουτ, για να σκοράρει και στο 85′, επίσης με σουτ.
ΘΗΣΕΑΣ: Γκίκας, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Μούτος, Γαρυφάλλου, Γιαννούλας (85′ Προκοπίου), Ισά, Σούδης, Καραλόπουλος (75′ λ.τρ. Δουλάς), Λιάρος (70′ Σαμαράς), Γκουγκούδης.
ΑΕ 2002: Σταθόπουλος, Δήμου, Στόικος (55′ Παπαϊωάννου), Βέργος, Β. Σταθόπουλος, Λάμπρου, Δ. Στουμποβίκος, Σφέτσος (78′ Β. Στουμποβίκος), Μεϊντής, Τζοβάρας, Παρίσης (75′ Βούλγαρης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις