Κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Ιορδανίδης

Έντονη είναι η δραστηριότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου που έχουν αναλάβει τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του goalpost.gr οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε περάσει με επιτυχία από την ομάδα της Νίκης. Σε συνέχεια των ίδιων πληροφοριών ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει προτείνει ο Κώστας Σταματίου και η πρόταση έχει προκριθεί ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή και ο Γιώργος Ιορδανίδης να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η πρώτη επαφή έχει γίνει, το κλίμα είναι θετικό και άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις.

Στην περίπτωση που η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτά έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε μία κομβική θέση, βάζοντας τις βάσεις για μία ομάδα που στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στην αναβαθμισμένη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης αγωνίζονταν στην Κοζάνη την προηγούμενη σεζόν, καταγράφοντας 20 συμμετοχές και 7 γκολ. Στη Νίκη Βόλου αγωνίστηκε για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, από το 2017 έως το 2020, έχοντας αγωνιστεί σε 63 παιχνίδδια και σημιώνοντας 10 τέρματα. Συνολικά ο 33χρονος επιτελικός μέσος, έχει 97 συμμετοχές στη Β’Εθνική και 191 στη Γ’, σημειώνοντας συνολικά 46 τέρματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις