«Στόχος το πρωτάθλημα»

Στόχος της ΑΕΛ είναι το πρωτάθλημα δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης των μετοχών το νέο αφεντικό της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΛ γυρνά στα χέρια της Λάρισας, γυρίζει σε εσάς. Είναι το μεγαλύτερο brand name. Θα επιστρέψει στη θέση που αξίζει. Θα χτίσουμε ένα συμβόλαιο τιμής με την κοινωνία. Δεν περισσεύει κανείς. Να ξεχάσουμε ό,τι έχει συμβεί. Εγώ εμμονές με τις καρέκλες δεν έχω. Στόχος είναι η ΑΕΛ να βρίσκεται σε χέρια Λαρισαίων. Στηρίξτε την ομάδα. Θέλω να κατακλύσετε το γήπεδο.

Έδρα θα είναι το Αλκαζάρ, δεν υπάρχει δυνατότητα για άλλη σκέψη, γι’ αυτό άμεσα θα βγουν τα διαρκείας. Υπάρχει και ένα γήπεδο που ρημάζει. Από τις 20 Ιουλίου θα κάνω μια συμβολική κίνηση που θα αναγκάσει ανθρώπους να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Θα δώσω συμβολικό ποσοστό στον Δήμαρχο, ώστε να πάρει πρωτοβουλία για να πάει το AEL FC Arena στην ιδιοκτησία του Δήμου. Έχω άποψη ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης. Ο Δήμαρχος οφείλει να πάρει τη σκυτάλη και να αρχίσει αγώνα για να φέρει το γήπεδο στην ιδιοκτησία του. Είναι κριτήριο για τον ίδιο και την πολιτική του πορεία.

Φέτος θα πορευτούμε στο Αλκαζάρ. Στόχος είναι από αύριο το πρωτάθλημα. Χωρίς κατάμεστο γήπεδο, την αγάπη του κόσμου, σωστούς ανθρώπους και τύχη δεν μπορεί να επιτευχθεί. Να δούμε τη Βασίλισσα του κάμπου εκεί που αξίζει. Είμαστε κατάτης βίας. Α κανιβαλίσεις θα βρεις όλη την πόλη απέναντι. Σημαντικός αριθμός διαρκείας θα μοιραστεί σε μαθητές γυμνασίου. Μία ευρωπαϊκή ομάδα πρέπει να συμπεριφέρεται ευρωπαϊκά.

Ανοίγουμε αγκαλιά για όλους και κλείνουμε την πόρτα σε ελάχιστους μεμονωμένους επικίνδυνους. Θέλω να δεσμευτείτε ότι θα αντιμετωπίσετε τον Αλέξη Κούγια με τη δέουσα ευγένεια. Αλητείες και συνθήματα δεν έχουν θέση στον κόσμο της Λάρισας. Θα ενημερώνομαι από αύριο για το τι σημαίνει να υπηρετείς τη βασίλισσα. Να κάνουμε τη Λάρισα περήφανη και την ΑΕΛ μεγάλη».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις