Απάντησε ο Μουρτζίνος στον Ζαχείλα: «Μακάρι να ήταν πραγματικά τα 400 χιλ. ευρώ»

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Βασίλη Ζαχείλα, στο “Clasico” του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Μουρτζίνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μουρτζίνος, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Τα αισθήματα του κ. Βασίλη Ζαχείλα για τον Ολυμπιακό δεν τα αμφισβητεί κανένας. Δημιουργείται σκόπιμα μία σύγχυση μεταξύ των Γενικών Συνελεύσεων, συγκεντρώσεων, εκδηλώσεων και οπαδών σε κερκίδες κατά τη διάρκεια αγώνα. Οι Γενικές Συνελεύσεις είναι για τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα γι’ αυτά που είναι ταμιακώς τακτοποιημένα. Δηλαδή η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, συγκρινόμενη μάλιστα με αυτές άλλων σωματείων, κρίνεται πολύ επιτυχημένη. Υπάρχει κατάσταση με τους συμμετέχοντες με υπογραφές. Αν μπήκαν, που λέει και ο φίλος μου ο Βασίλης, μερικοί «τζαμπατζήδες»  δεν είχαν ούτε δικαίωμα ψήφου, ούτε τους ζήτησε κάποιος την ψήφο τους. Ήταν ελάχιστα άτομα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ήταν ανοιχτός ο χώρος μπορεί να μπήκαν 3-4 άτομα. Η κατάσταση των τακτοποιημένων μελών που συμμετείχαν είναι στα χέρια του Γραμματέα, δηλαδή στα δικά μου και στη διάθεση όποιου θέλει να τη δει»

«Πετυχημένη η Γενική Συνέλευση»

«Η Συνέλευση κρίνεται πολύ επιτυχημένη και διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ότι αφορά για την εκδήλωση στον Άναυρο εκείνη την ημέρα αν θυμάται καλά ο φίλος μου ο Βασίλης, η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, μαζευτήκαμε και συμπτυχθήκαμε όλοι στο εσωτερικό και κάτω από τις τέντες. Έχω μεγάλη απορία να δω, πώς θα έβαζε 2.000 άτομα ο Βασίλης μέσα σ’ αυτόν τον κλειστό χώρο, που ήταν θαύμα που μπήκαμε και χωρέσαμε όλοι».

«Δεν διοικούνται έτσι οι σύλλογοι»

«Η πρόταση που ανέφερε ονομαστικά περί ποσό 400.000 ευρώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου έχει βγάλει εδώ και ενάμιση μήνα ανακοίνωση ανοιχτή στην οποία καλούσε τον κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει μία πρόταση, κι αν δεν είχε την δυνατότητα όπως πιθανόν και ο Βασίλης, να τη γράψει γιατί απαιτεί κάποια εξιδεικευμένα στοιχεία, μπορούσε να έρθει σε συνεννόηση με εμάς να την αποτυπώσουμε μαζί. Ακούω τώρα με έκπληξη από το ραδιόφωνο, γιατί δεν το ήξερα, ότι ο κ. Ζαχείλας έκανε πρόταση μέσω κάποιου τρίτου κυρίου, να πάει στον πρόεδρο, να του πει κλπ. Δεν διοικούνται έτσι οι σύλλογοι. Ούτε οι σοβαρές προτάσεις ακολουθούν τέτοια διαδρομή. Εμείς δηλώσαμε ότι είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε, να παραλάβουμε προτάσεις, να τις επεξεργαστούμε και να τις καταθέσουμε στη Γενική Συνέλευση».

«Προβοκατόρικα τα δημοσιεύματα από την Καλαμάτα»

«Ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετέχει στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται ήταν ο κ. Γιάννης Νταόπουλος. Κανένας άλλος. Όλες οι άλλες προτάσεις είναι σαν να μην υπάρχουν.

Η πρόταση του κ. Νταόπουλου εξακολουθεί να ισχύει. Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το αντίθετο είναι προβοκατόρικα. Δεν σας κάνει εντύπωση που βγαίνουν από την Καλαμάτα; Δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Νταόπουλος να έχει κάνει πίσω. Υπάρχουν μέιλ και επικοινωνίες… Δεν μιλάμε ότι έστειλε ένα μέιλ δύο σειρών και έκλεισε το θέμα. Υπάρχει επικοινωνία με τον κ. Νταόπουλο κι όταν έρθει εδώ, θα συναντηθούμε μαζί του, πράγμα που δεν έγινε την προηγούμενη φορά».

«Οι 400 χιλιάδες θα ήθελα να ήταν πραγματικές»

«Κι άλλη μία παρατήρηση. Γίνεται μια τεράστια σύγχυση του Ολυμπιακού Βόλου της ΠΑΕ, που ήταν πέρυσι και πρόπερσι και του Ερασιτέχνη. Εμείς εδώ κληθήκαμε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά. Η ομάδα μας ήρθε, δεν την πήραμε. Κάποιοι είχαν την ομάδα και μας την έδωσαν πακέτο στο τέλος Μαΐου με τον υποβιβασμό. Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα σε έναν ίσιο δρόμο και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μακάρι να υπήρχε μια ολοκληρωμένη πρόταση. Αυτές οι 400 χιλιάδες θα ήθελα να ήταν πραγματικές και μια συγκροτημένη πρόταση και να καθίσουμε να συζητήσουμε. Έχετε ακούσει εσείς πρόταση να συνοδεύεται από τον όρο παραίτηση και αποχώρηση των μόλις προ επτά μηνών εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Βόλου γιατί αλλιώς δεν βάζουμε τα λεφτά μας; Εμείς θα βάζουμε τα λεφτά κι εσείς θα κάνετε κουμάντο; Τι συσχετισμοί είναι αυτοί; Το μπάσκετ, το βόλεϊ, η κολύμβηση έχουν καμία ευθύνη, τα οποία πήγαν καταπληκτικά πέρυσι».

«Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι για τον υποβιβασμό»

«Ακόμα και στην επιστολή που έστειλε ο κ. Μουλάς ξεχώρισε τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη και επικεντρώθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εμείς όμως δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όσο κι αν προσπαθούν μερικοί να προσάψουν στη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ότι έχει την ευθύνη. Αλίμονο! Άλλοι έχουν την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και τον υποβιβασμό της. Εμείς επαναλαμβάνω άλλη μια φορά έχουμε αναλάβει τον ρόλο, τη στιγμή που δεν παρουσιάστηκε κάποιος άλλος, να βγάλουμε το καράβι στη στεριά κι αυτό θα κάνουμε. Με τη βοήθεια όλων, δεν αποκλείουμε κανέναν κι ο Βασίλης Ζαχείλας άμα θέλει να είναι μαζί μας, να είναι, κι ο κ. Μουλά να είναι μαζί μας. Δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Στις εκλογές είχαν δυνατότητα να κατέβουν, να πάρουν θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο και να συμπορευτούμε. Δεν κατέβηκαν».

«Που ήταν τα μέλη που έγραψε ο Βασίλης στον Σύλλογο;»

«Και μια άλλη ερώτηση για τον φίλο μου τον Βασίλη. Ο Βασίλης πριν τις προηγούμενες εκλογές είχε γράψει 110 άτομα στον Σύλλογο. Μπορεί να μου πει στη χθεσινή Γενική Συνέλευση πόσα από αυτά τα μέλη παρουσιάστηκαν; Κανένα».

«Κι εγώ έχω 600 χιλιάδες…»

«Κι εγώ έχω 600.000 αυτή τη στιγμή να τρέξω τα πάντα στον Ολυμπιακό Βόλου. Το πιστεύετε; Δεν τα έχω ούτε εγώ, ούτε ο κ. Τσεκούρας, ούτε ο κ. Κυριακόπουλος, ούτε ο κ. Πέγιος κι όλοι οι υπόλοιποι του ΔΣ. Είμαστε αγωνιστές του Συλλόγου. Είμαστε άνθρωποι της εργασίας. Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο ή από οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Είμαστε άνθρωποι οι οποίοι αγαπάμε την ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου. Πιστεύω πως και ο Βασίλης και ο κ. Μουλάς και άλλοι που έχουν απομακρυνθεί αυτή τη στιγμή αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου. Αλλά να δείξουν την αγάπη τους έμπρακτα όχι με νούμερα στον αέρα και χωρίς να ακολουθούνται διαδικασίες».

Για το φετινό μπάτζετ:

«Επειδή δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, δεν θα πω νούμερο, αλλά θα πω πως έχουμε διαφορετικά μπάτζετ ανάλογα τον στόχο. Το τι στόχο θα βάλουμε και τι χρήματα θα μαζέψουμε θα υλοποιηθεί το αντίστοιχο μπάτζετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις