Αποκαλύψεις από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης για «μαύρες σακούλες» στον ΑΟΞ

Σε μια εποχή που τα προβλήματα φαντάζουν βουνό στην ομάδα της Ξάνθης και η ομάδα φέρεται να έχει πλέον δεσμευμένες τις μετοχές της από την Αρχή για το Μαύρο Χρήμα, αίσθηση προκαλεί μια αναφορά που έγινε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης για «μαύρες σακούλες» στον ΑΟΞ.

Η αποκάλυψη έγινε λίγο καιρό πριν γίνει γνωστό ότι έχει μπει στην Ξάνθη η Αρχή για το Ξέπλυμμα Χρήματος, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι έγινε από τον αέρα του Δημοτικού Ραδιοφώνου και πρόσωπο με μόνιμη εκπομπή σε αυτό και όχι από κάποιον καλεσμένο, γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη αξία στο θέμα αφού ουσιαστικά εμφανίζεται να υιοθετεί αυτήν την καταγγελία η επίσημη φωνή του Δήμου Ξάνθης στα ερτζιανά.

Αναμένεται μάλιστα να δοθεί και συνέχεια, με βάση όσα ειπώθηκαν στην συγκεκριμένη εκπομπή, αφού από τον ραδιοφωνικό αέρα προαναγγέλθηκε ότι σε μελλοντική εκπομπή του ίδιου συνεργάτη του σταθμού θα βρεθούν στο στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης δύο πρόσωπα που έζησαν από πρώτο χέρι τις μαύρες σακούλες στον ΑΟΞ (αναφερόμενος στην εποχή Πανόπουλου) και μπορούν να μιλήσουν δημόσια για αυτό το θέμα.

Ο παραγωγός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης μέσα από την εκπομπή του διαβεβαίωνε ότι «η ομάδα δεν είναι στο χείλος της καταστροφής αυτήν την στιγμή» και απαντώντας σε ερωτήματα ακροατών αν είναι όλοι πληρωμένοι, σχολίαζε: «Κι εσένα τι σε νοιάζει, στην τσέπη σου μπαίνουν αυτά τα λεφτά; Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει καταρρεύσει οικονομικά, δεν χρωστάει, απλά υπάρχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες που δεν έγκειται απαραίτητα ως πρόβλημα μόνο της ομάδας».

Κάνοντας μάλιστα ευθεία επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την καθυστέρηση καταβολής του ποσού από το στοίχημα στις ομάδες της SL2, δικαιολόγησε σε αυτά τα χρήματα τις «απληρωσιές» που υπήρξαν στον ΑΟΞ και χαρακτήρισε ως λογική «κουτσομπολιού» τις όποιες αναφορές γίνονται στην πόλη της Ξάνθης αλλά και στα ΜΜΕ για απλήρωτους παίκτες και υπαλλήλους στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Μάλιστα, υπερασπιζόμενος τον Μπιλ Πάπας υποστηρίχθηκε από το βήμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης: «Προτιμούμε εναν ιδιοκτήτη που τις περισσότερες φορές ήταν έντιμος παρά έναν ιδιοκτήτη με μαύρες σακούλες, παρά έαν ιδιοκτήτη ο οποίος παριστάνει την οσία παρθένα αλλά κάποτε όχι απλά μας έβαλε σε άρμα αλλά η ομάδα ανήκε και αλλού».

Και συμπλήρωσε: «Επειδή δεν μιλάμε και δεν βγάζουμε στην δημοσιότητα κάποια πράγματα, μην ξεφεύγετε κάποιοι. Για τις μαύρες σακούλες θα μιλήσουμε κάποια στιγμή, θα φέρουμε εδώ δυο ανθρώπους οι οποίοι τις ζήσανε τις μαύρες σακούλες και μπορούν να μιλήσουν δημόσια για τις μαύρες σακούλες, πώς φεύγανε».

Είναι βέβαιο ότι με την Αρχή για το Ξέπλυμμα Χρήματος να βρίσκεται ήδη μέσα στην ΠΑΕ Ξάνθη με αφορμή τα προβλήματα του Μπιλ Πάπας στην Αυστραλία, ο Οικονομικός Εισαγγελέας αλλά και γενικότερα η Δικαιοσύνη θα ενδιαφερθούν (αν δεν έχουν ενδιαφερθεί και δεν έχουν ζητήσει ήδη την κασέτα τις επίμαχης εκπομπής) για αυτές τις προαναγγελθείσες αποκαλύψεις από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης περί (μαύρου) χρήματος που διακινήθηκε μέσα από μαύρες σακούλες στην ΠΑΕ Ξάνθη.

πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις