Δ.Σ. για την ανδρική ομάδα μπάσκετ στον Ολυμπιακό Βόλου – Σίγουρα στη Β’ Εθνική, ακόμα και χωρίς βασικό χρηματοδότη

Διοικητικό Συμβούλιο, με θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, θα πραγματοποιήσει σήμερα το μεσημέρι (13/7) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου.

Με την πρόσληψη των Γκουγκουτούδη και Τζούμα να επισημοποιείται πολύ πρόσφατα, ο αγωνιστικός σχεδιασμός ξεκινά, με άπαντες στον Ολυμπιακό να στρέφονται στο ποια θα είναι η πηγή χρηματοδότησης για τη νέα σεζόν. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε φαίνεται να υπάρχει κάποια εγγυημένη λύση για το τμήμα, γεγονός που προβληματίζει, καθώς, καλώς ή κακώς, από τον καθορισμό του μπάτζετ εξαρτώνται τα πάντα, γύρω από τη φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί, τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, πάντως, όποιες και να είναι οι εξελίξεις, γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σίγουρα στη Β’ Εθνική. Από ‘κει και πέρα, οι στόχοι στην κατηγορία θα εξαρτηθούν από τους οικονομικούς πόρους που θα βρεθούν. Δεν αποκλείεται, στο πλαίσιο αυτού και ελλείψει βασικού χρηματοδότη, να δημιουργηθεί μία ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και νεώτερα, γηγενή, κατά βάση, παιδιά, με στόχο την παραμονή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις