Ντέρμπι κορυφής Νίκης-Εθνικού Λαρ. στη Ν. Ιωνία

Ντέρμπι κορυφής σήμερα Σάββατο (26/3, 17.30) στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, όπου η Νίκη κοντράρει τον συγκάτοικό της στην κορυφή Εθνικό. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν πάση θυσία το ροζ φύλλο το οποίο τους στέλνει στα πλέι οφ, κάτι που ισχύει και για τους Λαρισαίους αν κερδίσουν. Ωστόσο προκρίνονται ακόμη και με ήττα, εφόσον…

…όμως επικρατήσει ο Γ.Σ. Βόλου του Ολυμπιακού.
Βέβαια η βολιώτικη ομάδα δεν θέλει με τίποτα να εμπιστευτεί την τύχη της σε άλλους, αφού την κρατά σφιχτά στα χέρια της. Μάλιστα θα την είχε «καθαρίσει» εάν είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ντέρμπι. Στον αγωνιστικό τομέα ο Ανδρέας Τσιριγωτάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Νάνη και τον Γιάννη Καρπέτη που προφυλάχθηκαν στο ματς με τους Νέους Αθλητές.
Υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Παναγιώτης Νάνης, Γιάννης Καρπέτης. Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις