«Κόλλησαν» στο μηδέν Δάφνη και Μαγνησιακός

”Λευκή” ισοπαλία ανάμεσα σε Δάφνη και Μαγνησιακό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησαν με οργανωμένες επιθέσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ η Δάφνη είχε ως βασικό στόχο να κρατήσει το «μηδέν» και να πετύχει κάτι, χτυπώντας στην κόντρα. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι πήραν από έναν βαθμό. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο ΕΑΚ Βόλου για τη 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ και άρχισε στις 15:00.

Εικοσιπέντε λεπτά από την έναρξη του αγώνα το σουτ που δοκίμασε ο Προβιάς σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπαρτζώκα. Στο 35΄ ο Κρανιάς πάσαρε στον Μάιπα, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να προωθήσει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σουτ του Μπάλλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Δάφνης απέκρουσε σωτήρια ο Βίτσος. Ο Μωυσιάδης προσπάθησε κι αυτός με τη σειρά του να πετύχει το νικητήριο τέρμα, αλλά το μακρινό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ εκείνο του Καρακίτσου από κοντά δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο ίδιος.

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Χιώτης (80΄ λ.τρ. Φιλοσόγλου), Τσαντόπουλος, Γκιάστας, Τσάτσος, Αυλογιάρης, Σιαμέτης (30΄ Ευαγγελός), Μπρισμπέος (60΄ Λούκας), Γιαννακόπουλος. Γιούργιας, Δεμίρης.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου (75΄ Τζίκας), Μωυσίδης (80΄ Καρακίτσος), Μάιπας (70΄ Πολύζος), Μπάλλας.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μπασδέκη, Δημητράκης (Θεσσαλίας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις