Αγιασμός και επίσημη “πρώτη” για τον Ολυμπιακό Βόλου

Την Δευτέρα 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς του Ολυμπιακού Βόλου στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς, καθώς και η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου στους φιλάθλους. Έπειτα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει ότι την  Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς  ξεκινά επίσημα η περίοδος 2022-2023 για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου   την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, η παρουσίαση  στους φιλάθλους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. Κατόπιν θα ακολουθήσει η πρώτη ανοικτή προπόνηση.

Η είσοδος για τους  φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και η παρουσία τους θα δώσει όπως πάντα το «χρώμα»  σε αυτή την εκδήλωση  της Ομάδας μας, και  θα σηματοδοτήσει  το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις