Το… σερί τους τα Τρίκαλα

Ο ΑΟΤ πέρασε νικηφόρα (0-1) από τις Σέρρες, ρίχνοντας στο… καναβάτσο τον Πανσερραϊκό.

Τα Τρίκαλα φορτσάρουν στην τελική ευθεία της Football League και παλεύουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλα γίνεται στη βαθμολογία. Ο ΑΟΤ φιλοξενήθηκε την Κυριακή (27/3) στις Σέρρες και τα κατάφερε περίφημα. Κατέκτησε “επαγγελματικό τρίποντο”, επικρατώντας 1-0 του Πανσερραϊκού.

Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε στους Θεσσαλούς την τρίτη σερί επικράτηση σημείωσε στο 68′ ο Σερτζίνιο Ριμπέιρο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σιάκκα, ξεγέλασε τον Ανδρούτσο και κατέληξε στα δίχτυα. Ο τεχνικός του ΑΟΤ, Σταύρος Ψιμουλάκης, έκανε πιο αμυντικό το σχήμα της ομάδας του μετά το γκολ, περνώντας στον αγώνα τον Ντόικιτς αντί του Βρούτσινα.

Τα «λιοντάρια» πίεσαν τα Τρίκαλα, αλλά η εστία του Χιώτη, που σε αρκετές περιπτώσεις λειτούργησε εξαιρετικά, κρατήθηκε απαραβίαστη μέχρι τέλους. Έτσι λοιπόν, μετά τις νίκες με Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανελευσινιακό, οι «κυανέρυθροι» κατέκτησαν τρίποντο για τρίτο σερί παιχνίδι και συνεχίζουν την… ανάβαση. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα, έπειτα από αυτή με Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε, Ιωαννίδης (77′ Ανδρέου), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (77′ Δωματάς), Γιάντσης, Φουρτάδο (45′ λ. τρ. Αγγελούδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σ. Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Κοντοδήμος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν (46′ Μουμίν), Ριζογιάννης, Nαβάρο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (77′ Γκμπαλέ), Βρούτσινα (72′ Ντόικιτς).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις