Το μέχρι στιγμής ρόστερ του ΑΟΤ – Διεκδικεί δύο παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην τελική ευθεία μπήκε η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα καθώς την Τετάρτη στο νέο σπίτι των κυανέρυθρων στην Σωτήρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ιστορική επίσημη προπόνηση – Ενδιαφέρον για Ιορδανίδη και Κανούλα, τους οποίους “κοιτάει” και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αυτή τη στιγμή τα Τρίκαλα απαριθμούν στο ρόστερ τους 15 ποδοσφαιριστές με τις εκκρεμότητες φυσικά να είναι αρκετές.

Οι 15 του ρόστερ είναι:

Τερματοφύλακες
Δημήτρης Γρηγοριάδης (26)

Αμυντικοί
Χρήστος Κατσαντώνης (23)
Χρήστος Νιάρος (32)
Δημήτρης Σανδραβέλης (32)
Γιώργος Παπακώστας (23)

Μέσοι
Παντελής Ριζογιάννης (34)
Παναγιώτης Κωστόπουλος (18)
Κωνσταντίνος Μπακρατσάς (22)
Ανδρέας Γεωργάκης (28)
Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος (18)
Άρης Λώττας (34)

Επιθετικοί
Θέμης Αλεξίου (22)
Σωτήρης Κοντογεώργος (20)
Άγγελος Μπραντίτσας (19)
Παναγιώτης Νίντος (18)

Τι γίνεται με τερματοφύλακες

Η απόκτηση του Γρηγοριάδη όπως είναι φυσικό και επόμενο άφησε στην άκρη τις περιπτώσεις των Σταυράκη (Αχιλλέα Φαρσάλων) και Τοπουζλή (οδεύει προς Αιολικό).
Τι γίνεται όμως από κει και πέρα. Η περίπτωση Βουτσελά κρίνεται “αλμυρή” ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η επιστροφή του νεαρού Μπουρούση στην τετράδα των γκολκίπερ ενώ υπάρχει στα υπόψιν και ο νεαρός Μπαρούτας. Άρα μένει να αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας.

Στην άμυνα…

Η απάντηση του Γιάννη Σκόνδρα θα φανερώσει εν πολλοίς τι θα συμβεί με την αμυντική γραμμή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας οι Παπακώστας και Κατσαντώνης και η ομάδα θα κινηθεί ανάλογα τι θα συμβεί με τον Σκόνδρα (σ.σ έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο πως η περίπτωση του είναι δύσκολη).
Μην ξεχνάμε πως στο κέντρο της άμυνας μπορεί να μετατοπισθεί και ο Ριζογιάννης. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο βρίσκεται και ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός από την SL2.

Στα αμυντικά χαφ…

Όπως με την περίπτωση Σκόνδρα έτσι και στην μεσαία γραμμή θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Δημούτσο. Ο έμπειρος άσος έχει μια καλή πρόταση στα χέρια του και αν αποκτηθεί τότε δύσκολα θα προχωρήσει του Αγρόδημου. Επίσης θεωρητικά φαίνεται να έχει συμφωνήσει και ο Ιορδανίδης που μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικό χαφ.

Στις πτέρυγες…

Εδώ υπάρχει πρόβλημα προς το παρόν. Ο Τσιαντούλας θέλει Superleague 2 και ο Μηνάς δεν έχει απαντήσει ακόμη για επαγγελματικούς λόγους.
Και μπορεί για τον 2ο να υπάρχει χρονικό διάστημα αναμονής αλλά όσο υπάρχει καθυστέρηση τόσο θα δημιουργούνται σκέψεις για αναζήτηση έμπειρου εξτρέμ.
Για την αριστερή πτέρυγα ο Γάλλος μέσος που ανέφερε το goal-trikala περιμένει πρόταση από εξωτερικό ενώ στα υπόψιν προστέθηκε και Έλληνας χαφ από την SL2.
Όσο αφορά την δεξιά πτέρυγα αν και η σκέψη είναι πρώιμη λόγω Μηνά και για αυτή τη θέση υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστή από την SL2.

Ο “σερβιτόρος”

Ο Αριστείδης Λώττας αναμένεται να είναι ο κύριος οργανωτής του ΑΟΤ. Ωστόσο σε αυτή τη θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Ιορδανίδης αλλά και ο Αλεξίου που έρχεται με πολλές περγαμηνές.

Ο φορ…

Όπως αποκάλυψε το goal-trikala, για την θέση του επιθετικού παίζει αυτή τη στιγμή μόνο του Σάκη Κανούλα. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο φορ που δεν αποκλείεται να ευοδωθούν σε “γάμο”. Από κει και πέρα στο ρόστερ υπάρχει και ο Κοντογεώργος που έδειξε ένα καλό πρόσωπο στο φινάλε της περσινής Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις