Νέο επαγγελματικό βήμα για τον Κώστα Κατσουράνη

Ο σπουδαίος παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής κι άλλοτε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Η Falcons Football Academy, όπως είναι το όνομά της, αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, με τον 43χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να στοχεύει στην εκμάθηση των αρχών του ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και το χαμόγελο.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη δημιουργία της Falcons Football Academy της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο!

Μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη προς το παιδί και με τεράστιο σεβασμό προς το ποδόσφαιρο, μια Ακαδημία για ηλικίες από 4 έως 12 ετών για να μοιραστούμε μαζί με τους μικρούς μας άσους τις γνώσεις και την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια!

Στην Falcons Football Academy (FFA) βάζουμε σε πρώτο πλάνο την ψυχαγωγία και το χαμόγελο, εκπαιδεύοντας παιδιά που θα αγαπήσουν το δημοφιλέστερο άθλημα!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις