Απέδρασε στο 95’ ο Απόλλων

Χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Κονέ στις καθυστερήσεις, ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα του Πανελευσινιακού και συνεχίζει να «βλέπει» τη 2η θέση. Τρεις αποβολές είχε το ματς.

 Τους ξέρανε ο Κονέ! Ο Απόλλων Σμύρνης βρέθηκε πολύ κοντά σε μια ακόμη βαθμολογική απώλεια στο τελευταίο χρονικό διάστημα (εξαιρώντας το άνευ αγώνος 0-3 με τον Εργοτέλη), αλλά τελικά πέρασε με το υπέρ του 1-0 από το σπίτι του Πανελευσινιακού στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι, με εννέα οι φιλοξενούμενοι.

Έτσι παρέμεινε στο -3 από τη δευτερη της βαθμολογίας, Κέρκυρα, που την Κυριακή πήρε το «τρίποντο» από την αναμέτρηση με τα Χανιά χωρίς να ιδρώσει λόγω των όσων συνέβησαν με το εξοδολόγιό του διαιτητή.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Εμάνουελ Κονέ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ, στην οποία ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ελευσίνας είχε κακή τοποθέτηση και αντίδραση. Δευτερόλεπτα μετά αντίκρισε κίτρινη κάρτα λόγω του πανηγυρισμού του, η οποία ήταν η δεύτερη.

Και ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 62’ οι δύο ομάδες. Ο Φατιόν πάτησε δύο φορές στο χέρι τον Μανιάτη, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη. Ακολούθησε αψιμαχία των Αρβανίτη-Κύργια. Ο πρώτος αντίκρισε απευθείας κόκκινη και ο δεύτερος είδε δεύτερη κίτρινη και ενώ την πρώτη την είχε δει στο 60ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Αρβανίτης, Λίτσος, Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης, Σταματάκης (67′ Ανδρίκος), Γιαννιτσάνης, Βαϊσχάιμερ (60′ Τσολακίδης), Πλαβούκος (81′ Τσίγκρος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης (46′ Βάντερσον), Κύργιας, Γκότοβος (71′ Παρπέξ), Κονέ, Φατιόν, Σουνάς, Στεργίδης, Καμαρά, Τζιώρας (66′ Φομίν).

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις