Πρόκριση στην παράταση για Πύδνα!

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας από την Πύδνα Κίτρους στο Αλκαζάρ και έτσι αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (1-2 στην παράταση, 1-1 κανονική διάρκεια του αγώνα). Πρώτη ήττα φέτος για τον Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκειά του. Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και δημιούργησε επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα με τον Παλάσκα να είναι ιδιαίτερα κινητικός.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ χωρίς να έχουν κάνει ως τότε κάποια ευκαιρία. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες και όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται και οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 108’ και έτσι πήραν την πρόκριση στο τέλος με δύο γκολ του έμπειρου Μακράκη. Το γκολ για τον Απόλλωνα σημείωσε ο Σκούπρας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Απόλλωνας αγωνίστηκε από το 74’ με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουρδής Γ. Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (111′) με αποτέλεσμα το ματς να διακοπή για τρία λεπτά. Την αναμέτρηση παρακολούθησε αρκετές κόσμος που βρέθηκε στη θύρα 3 του Αλκαζάρ.

Το φιλμ του αγώνα

12’Ατομική προσπάθεια του Παλάσκας από αριστερά έκανε τη σέντρα – σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

15’Διπλή ευκαιρία ο Παλάσκας να σκοράρει μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια.

22’Μεγάλη απόκρουση του Κουρδή από σουτ του Σαβελίδη.

34’Με ωραίο τελείωμα ο Μακράκης κάνει το 0-1 από πάσα του Καμπλιώνη στην αντεπίθεση.

37’Ο Σκούπρας με ωραίο τελείωμα μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 1-1, από πάσα του Νάστα.

65’Σουτ πολύ καλό του Μακράκη απέκρουσε ο κίπερ.

68’Σουτ από πλάγια ο Πετρουζέλης από καλή θέση, το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

74’Δεύτερη κίτρινη ο Κουρδής Γ. και με δέκα συνεχίζει ο Απόλλωνας.

108’  Ο Μακράκης με πλασέ κάνει το 1-2.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος (68’ Κολοβός), Λιλολάρι, Γιαννακόπουλος, Κορδής Γ., Κούρο (83′ Φλώρος), Κυριάκος, Νάστας (59’ Κουβελάς), Σκούπρας, Παλάσκας, Γεωργούκης.

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Ραπτόπουλος, Πετρουζέλης, Δήμας, Σαβελίδης, Καμπλιώνης, Παυλίδης, Μακράκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χιώτης, Κωτούλας (Τρικάλων), Κανιούρας (Καρδίτσας).

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις