Ψάχνουν τον “αντί-Λώττα” στα Τρίκαλα, άρεσαν στο φιλικό με Ελασσόνα τα αδέρφια Κυρίτση

Στην τελική ευθεία όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση βρισκόταν ο ΑΟ Τρίκαλα ωστόσο η αποχώρηση Λώττα αλλάζει ριζικά τα δεδομένα.

Και αυτό γιατί στην θέση του έμπειρου μεσοεπιθετικού θα αναζητηθεί ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του Ηπειρώτη άσου.

Από κει και πέρα να σημειωθεί πως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι Γιάννης και Θάνος Κυρίτσης οι οποίοι και έδωσαν καλά δείγματα γραφής και ο νεαρός Τσιαφίτσας ο οποίος κόντρα στην Ελασσόνα έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Το κέντρο της άμυνας παραφορτώθηκε καθώς με την ομάδα προπονείται και ο Μανώλης Μπολάκης που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ο οποίος διαθέτει την ανάλογη εμπειρία να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Από κει και πέρα δεν προχώρησε ο δανεισμός του Φελίπε από την Καλαμάτα με τους κυανέρυθρους να στρέφονται πλέον σε άλλη περίπτωση επιθετικού ενώ στα Τρίκαλα περιμένουν και τον Κέβιν Γιόκε μέχρι τέλος Αυγούστου.

Συνοψίζοντας να αναφέρουμε λοιπόν πως αν ενεργοποιηθεί η απόκτηση Γιόκε για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης τότε οι κυανέρυθροι καλούνται να βρουν ένα φορ και ένα επιτελικό μέσο.

Παράλληλα να σημειωθεί πως τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει και το υπεράριθμο ρόστερ με έκθεση που θα παραδώσουν οι προπονητές στην διοίκηση…

Πηγή: goal-trikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις