Συνέχεια στα… “βάσανα” της προετοιμασίας για Νίκη στην Πορταριά

Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα, στην Πορταριά Πηλίου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου, με τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων να έχουν μπει για τα καλά στα “βάσανα” των συνεχόμενων και “σκληρών” προπονήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα, με διπλές προπονήσεις, κατά πλειοψηφία των ημερών, με τις πρωινές να περιλαμβάνουν δουλειά στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των παικτών και τις απογευματινές να δίνεται περισσότερη βάση στα παιχνίδια με μπάλα και τα πρώτα βήματα της τακτικής. Το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τη δουλειά των μελών του ρόστερ που δείχνουν διάθεση και προσήλωση, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μιας που το συγκεκριμένο δεκαήμερο προπονήσεων θεωρείται, κατά γενική ομολογία, ως ένα εκ των σημαντικότερων για την πορεία της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου, όταν και σύσσωμη η κυανόλευκη αποστολή θα επιστρέψει στον Βόλο, εκεί όπου θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος προπονήσεων για τη Νίκη Βόλου, χρονικό διάστημα το οποίο θα περιλαμβάνει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις