“Προβάρει” τα ασπρόμαυρα ο Φερνάντες (pic)

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν τα κενά του ρόστερ, στην τελική ευθεία για το φιναλε της μεταγραφικής περιόδου. Μπότο και Λουτσέσκου έχουν εστιάσει στην περίπτωση του Ισπανού επιτελικού ποδοσφαιριστή του Βόλου, Πάολο Φερνάντες.

Θεωρείται ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να δώσει άμεσα λύσεις στη θέση πίσω από τον επιθετικό, γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τον Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, λόγω του πένθους του Μάκη Γκαγκάτση για τον χαμό της μητέρας του χθες δεν δόθηκε συνέχεια στις συζητήσεις, ωστόσο, από σήμερα (25/8) να γίνει η καθοριστική κουβέντα που θα προχωρήσει σημαντικά τη συμφωνία. Θυμίζουμε, ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αρέσει στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο (3-1) φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα πριν από μερικές ημέρες.

Ο Φερνάντες αγωνίζεται στον Βόλο από πέρσι. Την περασμένη σεζόν μέτρησε έξι τέρματα σε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ φέτος ξεκίνησε βασικός και σημείωσε ένα τέρμα την 1η αγωνιστική στο εντυπωσιακό 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις