Ντόρτια ο Πρωτεσίλαος και επιστροφή στην 3η θέση

Ο Πρωτεσίλαος ήταν μεγάλος νικητής στο “ντέρμπι” για την κατάκτηση της 3ης θέσης κόντρα στον Αία Σούρπης που τον φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα και με μεγάλους πρωταγωνιστές, τους Παναγιώτου και Παπαδόπουλο που σημείωσαν από δύο τέρματα πήραν αυτό που ήθελαν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Μ. Ανδρωνά ευτύχισε να ανοίξει το σκορ, στο 22’ με τον Παναγιώτου να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μαρικλέν και να νικάει τους πάντες στον αέρα μαζί και τον Λαγό κάνοντας έτσι το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Παναγιώτου έκαναν το 2-0 έπειτα από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ. Στο 30’ από ακόμη μια στημένη μπάλα, ήρθε το 3-0 για τον Πρωτεσίλαο και συγκεκριμένα από την άσπρη βούλα του πέναλτι που κέρδισε και μετουσίωσε σε γκολ ο Παπαδόπουλος παίρνοντας την σκυτάλη στο σκοράρισμα έπειτα από τα δυο προηγούμενα τέρματα του συμπαίχτη του και προσθέτοντας φυσικά και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 70’ ο Αίας μείωσε στο σκορ με σουτ του Γρούνα (3-1), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα υπέγραψε την νίκη με 4-1 με πλασέ σε κενή εστία και έδωσε και πάλι το δικαίωμα στην ομάδα του Πτελεού να πατήσει στην 3η θέση. Τέλος λίγο πριν την συμπλήρωση της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα στο 86’ ο Γρούνας άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες καθώς πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μιας και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Σούσκο (66′ Μιχόπουλος), Σιαμανίκος (60′ Λεϊμονής), Κ. Κόρκος, Χριστέλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν (82′ Μουσάκου).

Αίας: Λαγός, Μπούρας, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Κουτσιανίτης, Χουλιαράς, Γρούνας, Γαρυφάλλου, Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις