Συνεργάτης του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης ο Κώστας Μπράτσος

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βόλου, ο Κώστας Μπράτσος έγινε και συνεργάτης του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης, με τον γηγενή τεχνικό να αναλαμβάνει μέρος της εβδομαδιαίας εκπαίδευσης των σπουδαστών του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης παρουσιάζει την λίστα των εκπαιδευτικών μας για το Ακαδημαϊκό έτος του τμήματος Performance Analysis 2022-2023.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα του Ινστιτούτου έναν νέο συνεργάτη τον κ. Νίκο Κούστα, προπονητή της ομάδας του Πανιωνίου.
Ο κ. Κούστας είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στην Κηφισιά στην Super League 2 , ενώ έχει κατακτήσει και την άνοδο με την ίδια ομάδα από την Γ’ Εθνική.

Στην ομάδα των συνεργατών μας και βασικών εκπαιδευτικών θα είναι για μια ακόμα χρονιά οι έμπειροι προπονητές κ. Στάθης Σταθόπουλος, προπονητής του Ηροδότου και κ. Σωκράτης Οφρυδόπουλος, προπονητής της ΑΕΚ Β’ .

Το Ινστιτούτο ανανεώνει την συνεργασία του και με τον κ. Πέτρο Σομπότοβιτς, κάτοχο προπονητικού διπλώματος UEFA A και υπεύθυνο Ακαδημιών ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Άμεσος συνεργάτης του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης είναι ο κ. Κώστας Μπράτσος , προπονητής της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, ο οποίος αναλαμβάνει και μέρος εβδομαδιαίας εκπαίδευσης των σπουδαστών μας.

Στο μάθημα InStat Scout & Fitness Analysis είναι ο κ. Μαρίνος Αμπελικάκης υπεύθυνος πωλήσεων του Instat για Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ο κ. Στέλιος Βραδέλης διευθυντής του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης.
Στο κομμάτι της στατιστικής ανάλυσης και συλλογής δεδομένων αρμόδιος καθηγητής είναι ο κ. Πέτρος Καριάτογλου , Instat Performance Analyst .

Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν όπως και κάθε χρόνο εκλεκτοί καλεσμένοι για τα εκπαιδευτικά webinar που διοργανώνουμε.
Το σύνολο των καλεσμένων μας που διεξάγουν τα σεμινάρια απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους καταξιωμένους προπονητές , αναλυτές , τεχνικούς διευθυντές και σκάουτερ.

Θέλουμε να εκφράσουμε την χαρά μας και την ικανοποίηση μας για την εμπιστοσύνη όλων των καθηγητών μας και τη συνέχιση αυτής της υγιούς και άψογης συνεργασίας.
Είμαστε έτοιμοι για μια χρονιά γεμάτη με νέες γνώσεις, προκλήσεις και συνεργασίες.

O αριθμός των θέσεων για να συμπληρωθούν οι εγγραφές για το τμήμα Performance Analysis είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλέφωνο επικοινωνίας 211 405 9540
Email : [email protected]
Λουίζης Ριανκούρ 59”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις