Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Νίκη, 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Νίκη Βόλου – Έκλεψε την παράσταση ο Ολαϊσόλα

Η Νίκη Βόλου κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Ροχάνο στο 16ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι πολύ πιο φρέσκοι απ’ ότι στον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας, είχαν κάποια εντυπωσιακά διαστήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Ξεχώρισε με την απόδοσή του, ο Ουρουγουανός επιθετικός, Λουτσιάνο Ολαϊσόλα που με τις ενέργειές του κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε μόλις στο 4ο λεπτό. Κριμιτζάς και Παναγιωτίδης συνδυάστηκαν όμορφα, με τον πρώτο να βγαίνει σε θέση βολής, όμως ο Χατζής πρόλαβε και έδιωξε πριν σουτάρει ο μέσος της Νίκης.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και στο τρίλεπτο 14-16’ δημιούργησαν τρεις φάσεις για γκολ, με την τρίτη να είναι και η φαρμακερή. Ο Μορέιρα έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Ροχάνο, με τον Αργεντινό επιθετικό να ανοίγει το σκορ με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά.

Μετά το cooling break οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Νταγκοστίνο δέχθηκε την πάσα εντός περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στο πόδι του Δεληζήση, με την μπάλα να φτάνει αδύναμα στην αγκαλιά του Μπάγιτς.

Στο επόμενο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Νίκης, ο Κριμιτζάς βρέθηκε μπροστά από τον Μέλι, έσπασε την μπάλα παράλληλα, όμως ο Ροχάνο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36’ η Νίκη κατέγραψε ακόμη μία φάση στα καρέ των φιλοξενούμενων. Ο Κριμιτζάς σέντραρε από τα δεξιά, οι αμυντικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν, όμως αυτή στρώθηκε στον Γαβριηλίδη που εξαπέλυσε δυνατό σουτ, χωρίς να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’ οι Βολιώτες έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο τέρμα. Ο Ροχάνο σέντραρε, ο Μέλι απόκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Ολαϊσόλα που πλάσαρε όμως ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων κατάφερε και έβγαλε σε κόρνερ με εντυπωσιακό μπλοζόν.

Έπεσε ο ρυθμός στο 2ο ημίχρονο

Παρά τις πολλές αλλαγές η Νίκη συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και στο 55’ απείλησε για το 2-0, όμως το σουτ του Ολαïσόλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μέλι. Στο 77’ ο Δημητρίου συνέκλινε από αριστερά προς τα δεξιά, παράλληλα της περιοχής και με το δεξί σούταρε δυνατά, χωρίς ωστόσο να αιφνιδιαστεί ο Οικονομόπουλος που μπλόκαρε σταθερά.

Στο 82’ άγγιξε και πάλι το δεύτερο γκολ, όταν σε κόρνερ του Αναστασίου, ο Τζιώρας με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έστειλε την μπάλα προς την εστία, με τον Οικονομόπουλο να βγάζει με υπερένταση.

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς (35’ Μπουργάνης, 65’ Μυσιρλής), Γρομητσάρης (75’ Τόγιας), Ανδρέου, Δεληζήσης (46’ Δεληζήσης), Δημητρίου, Κυριακίδης (62’ Μπάλλας), Παναγιωτίδης (25’ Γαβριηλίδης), Κριμιτζάς (46’ Μέτσε), Μορέιρα (46’ Αναστασίου), Ολαϊσόλα (75’ Τζιάνης), Ροχάνο (46’ Τζιώρας)

Απόλλων Λάρισας: Μέλι (70’ Οικονομόπουλος), Σκούπρας, Γιαννίτσης, Κλιγκόπουλος, Αυλωνίτης (73’ Φουρκιώτης), Χατζής (60’ Τούπον), Λίταινας (80’ Χαλάτσης), Νταγκοστίνο (60’ Μπεκιαρίδης),  Φυτόπουλος (60’ Γκόρνταν), Σισοκό (46’ Ζιάκας), Σταματής (60’ Μπουλγκέροφ)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις