Θεοδοσιάδης: “Φορ, στόπερ και μεσοεπιθετικό”

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Φήκη, όσον αφορά τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα του για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, δήλωσε πως χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση με έμπειρους ποδοσφαιριστές στις θέσεις του στόπερ, του επιτελικού χαφ και του επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Μας δόθηκε η ευκαιρία στο τέταρτο για εμάς φιλικό να φιλοξενηθούμε στη Φήκη, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου. Μια ομάδα που θα τη βρούμε απέναντί μας στο πρωτάθλημα. Δύσκολη έδρα και πολύ καλός προπονητής ο κ. Μανούρας. Όπως γνωρίζεται διαθέτουμε κι εμείς μια καινούρια ομάδα, κάνουμε μια νέα προσπάθεια, έχουμε πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Σήμερα θα έλεγα ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι κι απ’ τις δύο ομάδες. Κομμάτια του παιχνιδιού ελέγχονταν κατά διαστήματα κι από εμάς και από την ομάδα της Φήκης. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίρνουν εμπειρίες από αυτές τις δύσκολες έδρες, ώστε να καταλάβουν τι μας περιμένει στο πρωτάθλημα. Και φυσικά μέσα από αυτές τις εμπειρίες να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα στο επόμενο διάστημα για να φανούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δύσκολο το πρωτάθλημα με καλές ομάδες, με δύσκολες ομάδες, με δύσκολες έδρες. Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε γήπεδο να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δουλεύουμε καθημερινά για την προετοιμασία μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της διοίκησης και των φιλάθλων μας».

– Πώς θα αντιμετωπίσετε τις σκληροτράχηλες ομάδες όπως είναι η Φήκη και ο Τηλυκράτης:

«Περιμένω με χαρά να είναι στον όμιλό μας αυτές οι ομάδες, όπως και οι ομάδες της Κέρκυρα, ο Αστέρας Πετριτή και Λευκίμη που είναι δυο ιδιαίτερες ομάδες. Διαθέτουν πλαστικό, δυο έμπειρους προπονητές και οι δύο. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια εκεί, όπως δύσκολα θα είναι και σε όλες τις υπόλοιπες έδρες. Αλλά για εμένα είναι καλό που θα υπάρχουν αυτές οι ομάδες, ώστε να δούμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, να δούμε ένα ενδεχομένως καλύτερο ποδόσφαιρο από την παραπάνω κατηγορία. Γιατί πιστεύω πως και οι ομάδες είναι αξιόλογες και οι προπονητές τους και πλέον και σ’ αυτήν την κατηγορία μπαίνουν κομμάτια ποιότητας. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, στον τρόπο παιχνιδιού τους. Πιστεύω και περιμένω πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες του πρωταθλήματος  και καθημερινά στις προπονήσεις προσπαθούμε να πείσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου τους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο δρόμο που έχουν φέτος να διανύσουν σ’ αυτή την κατηγορία».

Για τα μεταγραφικά:

«Όπως είδατε το ρόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του απαρτίζεται από νέα παιδιά. Όλοι είναι μετά το 2002. Διαθέτει η ομάδα κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Σήμερα έλειπαν τέσσερις πολύ σημαντικοί παίκτες. Σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε δύο – τρεις θέσεις “κλειδιά”, όπως είναι η θέση του φορ, του στόπερ και ενός μεσοεπιθετικού παίκτη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις