Θάνος Θεοδώρου: “Η πρεμιέρα πάντα κρύβει κινδύνους – Το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών”

“Η πρεμιέρα είναι …πρεμιέρα και πάντα κρύβει κινδύνους” δηλώνει στο goalpost.gr, ο Θάνος Θεοδώρου για το ματς με τον Ρήγα Φεραίο, στην αυλαία της Α’ ΕΠΣΘ. Ο προπονητής του Μαγνησιακού τονίζει πως η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πάντα έχει υψηλούς στόχους, ενώ για το πρωτάθλημα εκτιμά πως πρόκειται για το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά η δήλωση του Θάνου Θεοδώρου στο goalpost.gr:

“Ο Μαγνησιακός είναι μια καινούρια ομάδα. Προσπαθούμε ακόμα να γνωριστούμε μεταξύ μας και να “μονταριστούμε” αγωνιστικά. Αυτό έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς πως έχουμε έμπειρα παιδιά που έχουν παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες.

Σε όποια κατηγορία και να παίζεις, όμως, η πρεμιέρα είναι πρεμιέρα. Πάντα κρύβει κινδύνους, ειδικά όταν παίζεις με μία ομάδα, όπως ο Ρήγας, ο οποίος έχει την υποδομή να διεκδικήσει πράγματα φέτος, πρόκειται για έναν σύλλογο που πάντα έχει βλέψεις. Από ‘κει και πέρα, και ο Λάκης Μπακάλης, με τον οποίο γνωριζόμαστε χρόνια, έχει μεγάλη εμπειρία, ειδικά στον χώρο του τοπικού της περιοχής.

Θα είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, εμείς έχουμε μεγάλη επιθυμία να ξεκινήσουμε θετικά και θα προσπαθήσουμε πολύ. Υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτές. Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις