Ισοπαλία για Μακεδονικό με ΠΑΟΚ Β’

 

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες της πρώτης ομάδας, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2′ χάρις σε γκολ του Μπράντονιτς ενώ το αντίστοιχο του Γιώργου Αμανατίδη ισοφάρισε στο 13′ με τον Σαραγιώτη.

Λίγα πράγματα στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τον έλεγχο αλλά όχι τις μεγάλες φάσεις για να προηγηθούν εκ νέου με τους γηπεδούχους να χάνουν την καλύτερη φάση στα εναπομείναντα λεπτά καθώς στο 40′ ο Γαρύφαλλος έπιασε κεφαλιά όμως ο Μπαλωμένος απέκρουσε και έσωσε την εστία του.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους «πράσινους» να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα κυκλοφορώντας τη μπάλα όμως οι καλύτερες φάσεις ανήκαν στον «Δικέφαλο». Αρχικά στο 67′,  Μπράντονιτς δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ απέναντι στον Γουναρίδη ενώ στο 86′ ήταν η σειρά του Πανίδη να βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού που κατάφερε να σώσει την εστία του με το 1-1 να μένει έως το φινάλε του φιλικού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος (Mάροβιτς 68′), Παναγιώτου, Γιαξής, Τασιούρας (Τσοπούρογλου 68′), Κιτσάκης (Σελιμάι 46′), Δαρέλας, Ουαντραόγκο, Κουαλιάτα (Σμυρλής 68′), Ρικάρντο, Μπράντονιτς (Σπυρίδης 68′), Γκορντετζιάνι (Πανίδης 46′).

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης, Τσουκάνης, Σαραντίδης, Μπουλάτοβιτς, Γαρύφαλλος, Λεωνιδόπουλος, Σάντσες.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις