Απαγορεύεται το στραβοπάτημα για τη Νίκη κόντρα στον Γ.Σ. Σοφάδων

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Νίκη στα πλέι οφ. Μάλλον σε… λάθος παιχνίδι διάλεξε να χάσει φέτος για πρώτη φορά από τον Γ.Σ. Βόλου, με συνέπεια να αρχίσει τα μπαράζ με βαθμολογικό μειονέκτημα. Για το λόγο αυτό η επιτυχία στο σημερινό ματς με τον Γ.Σ. Σοφάδων αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 19.30 και οι «κυανόλευκοι» επιζητούν το «παρθενικό» τους ροζ φύλλο για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για άνοδο.
Ωστόσο το έργο τους δυσκολεύει περισσότερο εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων κάτω από το καλάθι. Ο Φώτης Τάσσος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου, αλλά συνέχιζε να παίζει με έντονο πόνο. Επίσης ο Νίκος Μαυροφώτης έπαθε θλάση στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έτσι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή το αν οι δύο σέντερ θα χρησιμοποιηθούν σήμερα. Σίγουρα απών είναι ο τιμωρημένος Παναγιώτης Νάνης.
Υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Τσιριγωτάκη βρίσκονται οι Στέλιος Τσαβές, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Γιάννης Καρπέτης. Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός και ίσως οι Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις