Άρεσε η Νίκη παρά την ισοπαλία 2-2 με Εθνικό Άχνας

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο προπονητής της Νίκης, Βίλιαν Φλουτ, από το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, το οποίο διεξήχθη στα Χάνια του Πηλίου. Οι «κυανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την κυπριακή ομάδα, ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν…

…αρκετοί φίλαθλοι της Νίκης που μετέβησαν στα Χάνια για να δουν την ομάδα που «χτίζει» ο Ολλανδός τεχνικός.
Η Νίκη ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και πέρα από το γκολ που πέτυχε με τον Χρήστο Τζιώρα, είχε τις ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα. Η σωστή ανάπτυξη, η ταχύτητα και ο ρυθμός ήταν τα στοιχεία που είχε η βολιώτικη ομάδα στο πρώτο μέρος.
Η Νίκη προηγήθηκε στο 7′ με χτύπημα πέναλτι του Τζιώρα και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51′ με τον Χατζηβασίλη, όμως η Νίκη μπόρεσε γρήγορα και πήρε ξανά… κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 54′ ο Τζιώρας με κεφαλιά νίκησε τους αμυντικούς της κυπριακής ομάδας, γράφοντας το 2-1 για την ομάδα του.
Οι αλλαγές που έκανε ο Φλουτ είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός της Νίκης, οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν την ίδια απόδοση μ’ αυτή του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Εθνικός Άχνας να ισοφαρίσει στο 72′ με τον Ταλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Νίκης.
Στο τελευταίο τέταρτο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε και το 2-2 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης (46′ Ταμπάκης), Αργυρίου (63′ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσουκάνης, Ίβενς (63′ Κανταρτζής), Αργύρης (63′ Καρασαλίδης), Αναστασόπουλος, Κοτσαρίδης (79′ Καντούτσης), Κορέτα (46′ Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (46′ Σκούρτης), Τζιώρας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Κουντούλ, Φραγκέσκου, Έβερτον, Ταλ, Χριστοφή, Στόλερ, Πιντσέλι, Πράκερ, Ζουνίνιο, Μέλο, Βάλντο.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Λοΐζου, Χατζιάρος, Άκης, Τζέιμι, Ραφαήλ, Κρις, Πογιατζής, Γιαννόπουλος, Χατζηβασίλης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις