Μεγάλος Παναιγιάλειος ακόμα και στο Ελ Πάσο! (video)

Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καλλιθέα, επικρατώντας 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Σκαρτσίλας, που πριν μερικές μέρες είχε και τροχαίο ατύχημα!

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, αλλά μετά τα πρώτα 20 λεπτά η Καλλιθέα πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ωστόσο, αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ ήταν ο Παναιγιάλειος στο 30′. Ο Σταμόπουλος έκανε χέρι και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Σκρατσίλα να μην αστοχεί και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πιο άνετοι πλέον, έλεγχαν τον ρυθμό και λίγο πριν το ημίχρονο κατάφεραν να κάνουν και το 0-2. Συγκεκριμένα, στο 39′, ο Σκρατσίλας και πάλι με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την ομάδα του με δύο γκολ διαφορά στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ήταν δεδομένο πως η Καλλιθέα θα έψαχνε το γκολ που θα την έβαζε ξανά στην αναμέτρηση. Κατάφερε να μειώσει στο 64′ με τον Φαρία με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-2. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το παιχνίδι άνηκε εξ ολοκλήρου στην Καλλιθέα. Έψαξαν μέχρι τέλους γκολ το οποίο δεν ήρθε και ο Παναιγιάλειος πανηγύρισε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη, μετά από αυτές με ΑΕΛ και Απόλλων.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Τσεκρέζι, Τσώνης, Νόνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Γκίνης, Σταύρου, Τζάκσον, Σμυρλής, Φράγκος, Τσίπρας (59′ Ρικαρντίνιο).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Κολόκας, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (83′ Μαυρόπουλος), Ζουνίνιο (69′ Ζαχαρόπουλος), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας (78′ Γκούφας).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις