Αχ. Μπέος: «Μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου γνωρίστηκαν Μαρινάκης-Πούλιος»

Σε μια τοποθέτηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεοπτική «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Υποστήριξε πως ο δικαστής Πούλιος, ο οποίος εισηγήθηκε την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την υπόθεση Koriopolis, γνωρίστηκε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου!
«Σύμφωνα με πληροφορίες…

…που έχω συλλέξει και κάνοντας μια εκτίμηση, ο κ. Πούλιος ήταν φανατικός οπαδός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, είχε διαρκείας και θεωρώ πως η γνωριμία και η επαφή του με τον κ. Μαρινάκη έγινε μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αυτό έμαθα, χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ, πως στο πρώτο βούλευμα καλώς απαλλάχθηκε ο κύριος Μαρινάκης, για τα υπόλοιπα, θέλω να πιστεύω πως θα λάμψει η δικαιοσύνη», απάντησε σχετικά με την καταγγελία του πως παράγοντας του Παναθηναϊκού εμπλέκεται στην απαλλαγή του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.
Από ‘κει και πέρα, ο Μπέος αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό Grexit και πρότεινε στον Σταύρο Κοντονή: Να κλείσει η ΕΠΟ και να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή από την FIFA, η οποία θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα έχει τον πλήρη έλεγχο τους προσεχείς μήνες. «Απαράδεκτο που κλήθηκαν στο Μαξίμου οι κκ. Μαρινάκης-Μελισσανίδης. Δεν είναι αυτοί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγκλημα του κ. Κοντονή που δεν έχει ρωτήσει τη γνώμη ομάδων σε μικρότερες κατηγορίες, αυτές αποτελούν την βάση του ποδοσφαίρου μας» είπε μεταξύ άλλων.
«Πίσω από τον Γκιρτζίκη, που μου θυμίζει τραγουδίστριες που τους έχουν κλείσει το μικρόφωνο και κάνουν πως τραγουδούν, υπάρχει μια συμμορία ανθρώπων για το ποιος θα πάρει το χρίσμα», πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος ενώ τόνισε πως «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο». Αναλυτικά όσα είπε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
«Χαίρομαι που ο κ. Κοντονής κατάλαβε πως το αν θα έχουμε ή όχι Grexit πρόκειται για έναν αισχρό εκβιασμό από την ΕΠΟ. Πριν περίπου ένα χρόνο η ΕΠΣ Μαγνησίας στράφηκε κατά της ΕΠΟ, την απέβαλλαν, έγιναν νέες εκλογές και επανήλθε ξανά! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει τώρα και μεταξύ FIFA-ΕΠΟ, σε μικρότερο βαθμό. Αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας είναι υπό την επιτήρηση για να δουν αν κι εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις για να βγούμε από τα μνημόνια. Το ίδιο πρέπει να συμβεί κι εδώ, στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ απαράδεκτο που κλήθηκαν στο Μαξίμου οι κκ. Μαρινάκης-Μελισσανίδης. Αυτοί οι κύριοι δεν εκπροσωπούν το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι λάθος! Κατηγορείται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο κ. Μαρινάκης και τον δέχονται στο Μαξίμου; Είναι δυνατόν; Όντως ο κ. Κοντονής έχει διάθεση για να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ωστόσο είναι έγκλημα και ατόπημά του που δεν έχει καλέσει τις βάσεις και τα θεμέλια του αθλήματος για να βρεθεί λύση. Σε όλη αυτή τη συζήτηση για το μέλλον του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο, κανείς δεν έχει ρωτήσει τη γνώμη και την άποψη των ομάδων στις μικρότερες κατηγορίες. Τι με νοιάζει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός; Μονοπώλιο έχουν τόσα χρόνια, έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Άντε κάποια στιγμή μπήκε σφήνα και η ΑΕΚ…
Εγώ θα προτείνω κάτι στον κ. Κοντονή κι αν είναι μάγκες οι Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες θα συμφωνήσουν. Ας πουν, κλείνει το μαγαζί της ΕΠΟ και ζητούμε την παρέμβαση της FIFA. Nα έρθει εδώ μια διεθνής επιτροπή, να δημιουργήσει νέες διατάξεις, νόμους, καταστατικά και να στρώσει η κατάσταση. Με έναν μπούσουλα, με βάσεις, με σωστές διατάσεις και βασισμένη σε ευρωπαϊκό μοντέλο, που θα αγγίζουν το σύνολο του ποδοσφαίρου. Φυσικά όχι με αυτούς τους γιαλαντζί παράγοντες που έχουμε τώρα. Άλλωστε, λες και κάνει κουμάντο ο Γκιρτζίκης; Μου θυμίζει κάτι τραγουδίστριες που τους έχουν κλείσει το μικρόφωνο και κάνουν πως τραγουδούν! Ούτε η κόρη του δεν θα τον ξέρει αν φύγει αύριο από την ΕΠΟ. Πίσω του είναι μια συμμορία ανθρώπων για το ποιος θα πάρει το χρίσμα. Να έρθει, λοιπόν, η FIFA και να κάνει παιχνίδι. Να ορίσει τους όρους, τους κανονισμούς και βλέπουμε σε λίγο καιρό. Στις νέες εκλογές της ομοσπονδίας που θα γίνουν, να κρίνει το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κατάλληλο για την προεδρία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις