Κύπελλο Ελλάδας: Το Βόλος – Ιωνικός ανοίγει την αυλαία της 5ης φάσης (pregame)

Με το ματς Βόλος – Ιωνικός (19:00, Cosmote Sport 1) ξεκινά η 5η φάση του Κυπέλλου, η οποία, όπως είναι προφανές, περιλαμβάνει και ομάδες της Super League.

Η αποστολή του Βόλου:

Ο Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε στην αποστολή είκοσι ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Παπαδόπουλος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

Η αποστολή του Ιωνικού:

Ο Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

  1. Αρμάντο Περλέσι, 30. Γιώργος Χριστοδουλής, 4. Κώστας Τσιριγώτης, 6. Φαμπιάν Αντούνες, 18. Γιώργος Σερβιλάκης, 21. Βασίλης Πογοσιάν, 22. Γιώργος Μύγας, 25. Φεντερίκο Μίλο, 5. Ραμάν Τσίμπσαχ, 8. Ζινεντίν Μασάς, 10. Χαβιέρ Μεντόσα, 23. Χρήστος Ιωαννίδης, 34. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, 75. Μπαντιουγκού Φαντιγκά, 77. Αίας Άοσμαν, 7. Ρέτζις Οφόσου, 9. Νίκος Ιωαννίδης, 91. Χρήστος Ελευθεριάδης, 92. Σεμπά, 99. Βασίλης Μάντζης.

Τα εισιτήρια του αγώνα:

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (Τρίτη 18/10/22, 19.00) για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα, σήμερα μέχρι τις 5.00 μ.μ. και αύριο Τρίτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ..

Αύριο Τρίτη (ημέρα αγώνα) από τις 5.00 μ.μ. τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό θα διατίθενται μέσω του viva.gr 

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Θύρα VIP: 50 ευρώ
  • Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οι αγώνες σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης είναι μονοί και μετά από ισοπαλία στην κανονική διάρκεια ενός ματς, ακολουθεί παράσταση και ακολούθως πέναλτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις